Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké rybky?, 15.6.2010
Dobrý den, máme malý 750 l "rybník" z plast. výlisku osázený květinami a 1 leknínem. Můžeme si pořídit nějaké rybičky (a jaké?), když nemáme vzduchování? Protože jsme začátečníci, děkujeme všem za rady. J.
Nemoc mečíků, 8.6.2010
Děkuji za radu, zakoupím lupu a budu sledovat :-) a pak využiju služeb chemie. J.
Nemoc mečíků, 7.6.2010
A kdy je mám proti třásněnce postříkat, až bude květný stvol nebo už nyní, když jsou mečíky cca 10 cm vysoké? Děkuji moc J.
Hnědá voda, 2.6.2010
Dobrý fen, bohužel Vám neporadím, protože mám stejný problém. Na jaře byla voda v jezírku (750 l, na podzim osázené květinami, 1 leknín) úplně neprůhledná, po vyčerpání jsme zjistili, že je dno plné tlejícího listí. Po vyčistění a napuštění novou... celý příspěvek >
Loňská očka neraší, 2.6.2010
Děkuji, pane doktore, tomu vymrznutí bych i věřila. Třešeň je dost na průvanu. Pane Rony, neptala jsem se, jak se pozná přijaté očko. Očka byla přijatá, jen nevyrašila. Mimochodem, v srpnu se očkuje na spící.
Potřebuji zjistit název květiny, 2.6.2010
Zrovna tahle rostlina moc péče nepotřebuje. Je jen hodně žíznivá. Prospívá a téměř stále kvete i bez hnojení.  
Loňská očka neraší, 2.6.2010
Loni v srpnu jsem očkovala současně třešeň na třešeň a blumu a mirabelku na švestku. Očka, která přirostla na švestce, na jaře vyrašila a dnes jsou z nich již hezké větvičky. Přijatá očka na třešni však neraší. Třešeň je... celý příspěvek >
Proč konvalinky nekvetou?, 1.6.2010
Dobrý den, tak utekl rok a přestože je letos hodně vlhký rok, konvalinky mi opět nevykletly. Takže nedostatkem vláhy to nebude. Z cca 2 m záhonu jsem natrhala 7 kvítků :-( Nerostou v mokru, jsou spíše ve stínu, vše kolem roste v pohodě, tak co s... celý příspěvek >
Křovinořez Al-ko BC 4125, 31.5.2010
Prosím o radu, zda má někdo zkušenost s tímto křovinořezem. Hlavně se mi jedná o servis. Děkuji.
Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010
Děkuji Vám za radu. A to opravdu působí jenom na plevel a růže vyrostou? Vyrůstají totiž stále nové výhonky i během roku - nezničí je to také? A Caroson působí po celý rok? Děkuji J.
Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010
Dobrý den, prosím o radu. Na chalupě máme zhruba 50 m pruh kolem plotu, kde jsme zasázeli růže svraskalé. Ty se rozrůstají do šířky, jsou moc pěkné, ale problém je v zarůstání plevelem - kopřivy, pýr, svízel. S pletím je problém, protože růže... celý příspěvek >
Jak vypěstovat vrbu?, 11.5.2010
Dobrý den, děkuji moc všem za poskytnuté rady. Vrbu jsme vykopali z břehu potoka, zasadili a já vydatně ořezala. Z chudáka zbylo torzo. Tenhle víkend jsem zajásala, protože se už objevily pupeny. Na kmeni jsem všechny vylámala a nechala jenom na... celý příspěvek >
Okousané květy kamzičníku, povadlé květy srdcovky, 11.5.2010
Dobrý den, prosím o radu. Právě mi rozkvétá kamzičník, ale květy mají okousané okvětní žluté lístky. U některých zůstává jenom střed. Žádné broučky ani housenky jsem neviděla (musím si pořídit lupu). Co to může být? Květy jsou nízké, nedaly by se... celý příspěvek >
Nemoc mečíků, 6.5.2010
Dobrý den, prosím o radu. Minulý rok mi špatně rozkvétaly květy mečíků a když rozkvetly, tak byly jakoby žíhané. Nevíte prosím co jim bylo a čím hlízy případně namořit aby se to letos zase neopakovalo? Děkuji J.
Hnojení na list - kdy a čím?, 30.4.2010
Dobrý den, můj Rubín už lístky má a květy nejsou ani ve fázi růžového poupěte. Proto bych se také ráda zeptala, zda-li se dá už hnojit na list. To samé s boskvoňí, ta už odkvétá a lístky už rovněž má. Také bych se ráda připojila s dotazem čím kdy... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika