|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké rybky?, 15.6.2010 Dobrý den, máme malý 750 l "rybník" z plast. výlisku osázený květinami a 1 leknínem. Můžeme si pořídit nějaké rybičky (a jaké?), když nemáme vzduchování? Protože jsme začátečníci, děkujeme všem za rady. J. |  | Nemoc mečíků, 8.6.2010 Děkuji za radu, zakoupím lupu a budu sledovat :-) a pak využiju služeb chemie. J. |  |
|  | Nemoc mečíků, 7.6.2010 A kdy je mám proti třásněnce postříkat, až bude květný stvol nebo už nyní, když jsou mečíky cca 10 cm vysoké? Děkuji moc J. |  | Hnědá voda, 2.6.2010 Dobrý fen, bohužel Vám neporadím, protože mám stejný problém. Na jaře byla voda v jezírku (750 l, na podzim osázené květinami, 1 leknín) úplně neprůhledná, po vyčerpání jsme zjistili, že je dno plné tlejícího listí. Po vyčistění a napuštění novou... celý příspěvek > |  | Loňská očka neraší, 2.6.2010 Děkuji, pane doktore, tomu vymrznutí bych i věřila. Třešeň je dost na průvanu.
Pane Rony, neptala jsem se, jak se pozná přijaté očko. Očka byla přijatá, jen nevyrašila. Mimochodem, v srpnu se očkuje na spící. |  | Potřebuji zjistit název květiny, 2.6.2010 Zrovna tahle rostlina moc péče nepotřebuje. Je jen hodně žíznivá. Prospívá a téměř stále kvete i bez hnojení. |  | Loňská očka neraší, 2.6.2010 Loni v srpnu jsem očkovala současně třešeň na třešeň a blumu a mirabelku na švestku. Očka, která přirostla na švestce, na jaře vyrašila a dnes jsou z nich již hezké větvičky. Přijatá očka na třešni však neraší. Třešeň je... celý příspěvek > |  | Proč konvalinky nekvetou?, 1.6.2010 Dobrý den, tak utekl rok a přestože je letos hodně vlhký rok, konvalinky mi opět nevykletly. Takže nedostatkem vláhy to nebude. Z cca 2 m záhonu jsem natrhala 7 kvítků :-( Nerostou v mokru, jsou spíše ve stínu, vše kolem roste v pohodě, tak co s... celý příspěvek > |  | Křovinořez Al-ko BC 4125, 31.5.2010 Prosím o radu, zda má někdo zkušenost s tímto křovinořezem. Hlavně se mi jedná o servis. Děkuji. |  | Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010 Děkuji Vám za radu. A to opravdu působí jenom na plevel a růže vyrostou? Vyrůstají totiž stále nové výhonky i během roku - nezničí je to také? A Caroson působí po celý rok? Děkuji J. |  |
|  | Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010 Dobrý den, prosím o radu. Na chalupě máme zhruba 50 m pruh kolem plotu, kde jsme zasázeli růže svraskalé. Ty se rozrůstají do šířky, jsou moc pěkné, ale problém je v zarůstání plevelem - kopřivy, pýr, svízel. S pletím je problém, protože růže... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat vrbu?, 11.5.2010 Dobrý den, děkuji moc všem za poskytnuté rady. Vrbu jsme vykopali z břehu potoka, zasadili a já vydatně ořezala. Z chudáka zbylo torzo. Tenhle víkend jsem zajásala, protože se už objevily pupeny. Na kmeni jsem všechny vylámala a nechala jenom na... celý příspěvek > |  | Okousané květy kamzičníku, povadlé květy srdcovky, 11.5.2010 Dobrý den, prosím o radu. Právě mi rozkvétá kamzičník, ale květy mají okousané okvětní žluté lístky. U některých zůstává jenom střed. Žádné broučky ani housenky jsem neviděla (musím si pořídit lupu). Co to může být? Květy jsou nízké, nedaly by se... celý příspěvek > |  | Nemoc mečíků, 6.5.2010 Dobrý den, prosím o radu. Minulý rok mi špatně rozkvétaly květy mečíků a když rozkvetly, tak byly jakoby žíhané. Nevíte prosím co jim bylo a čím hlízy případně namořit aby se to letos zase neopakovalo? Děkuji J. |  | Hnojení na list - kdy a čím?, 30.4.2010 Dobrý den, můj Rubín už lístky má a květy nejsou ani ve fázi růžového poupěte. Proto bych se také ráda zeptala, zda-li se dá už hnojit na list. To samé s boskvoňí, ta už odkvétá a lístky už rovněž má. Také bych se ráda připojila s dotazem čím kdy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|