|
Příspěvky uživatele - 52.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ryzec pravý, 23.7.2017 Ano, rostou ve smrkové mladine cca 15 let staré, loni se dali sekat kosou a nam se nezdaly nahořklé, teda na kmíne na pánvi. |  | Ryzec pravý, 23.7.2017 nakonec to tam musel dat syn, me to nešlo, a asi napsal hloupost a ryzec pravý to není? |  |
|  | Ryzec pravý, 23.7.2017 žene se na déšt tak jsem mazal fotit |  | Ryzec pravý, 23.7.2017 Odpoledne je skočím vyfotit do lesa co to teda vlastne je.
|  | Ryzec pravý, 22.7.2017 zdravím, možná smešná otazka ale přesto, prosím muže se sušit nebo dá se sušit ryzec pravý? |  | Pila jde špatne do otáček, 19.11.2016 Dekuji tem co mi skutečne rozume poradili a závidím tem co umí telepaticky na dálku poznat kdo je nemehlo a kdo ne. |  | Pila jde špatne do otáček, 19.11.2016 Jak mám rozumet že v mém případe??? |  | Pila jde špatne do otáček, 19.11.2016 Dekuji, takže radíte radeji do servisu? |  | Pila jde špatne do otáček, 18.11.2016 Vzduchový filtr jsem vyčistil a nepomohlo. |  | Pila jde špatne do otáček, 18.11.2016 Zdravím a prosím o radu, mám OLEO MAC už 10 let a spokojenost až ted na podzim začala zlobit, nastartuji chytne a když přidám plyn tak zhasne, když se mi podaří jí pomaulunkým přidáváním plynu dát do otáček tak při záberu do dřeva má opet snahu... celý příspěvek > |  |
|  | Padané ryngle do kvasu?, 6.8.2016 tak odhadem i s tou Lepoticí je toho 80kg |  | Padané ryngle do kvasu?, 5.8.2016 Tak to tam asi nedám nic a vše pujde na kompost
|  | Padané ryngle do kvasu?, 5.8.2016 Dobrý den, prosím o radu, mám na zahrade nekolik červených rynglí a švestku Lepotici, obojí padá a ješte to není uplne zralé, jenže každá padená je nakleplá a hned se kazí, tak se chci zeptat zda je možné tyto ne uplne zralé ryngle a lepotice dát do... celý příspěvek > |  | Vari Honda GSV tarokuje, 8.7.2016 Ale prosím, stabilizátor jsem kupoval u Hondy za 120kč a výsledek??ten jsem popsal, proto chci zkusit 100vku. |  | Vari Honda GSV tarokuje, 8.7.2016 Ale pořad přece poiřad stejný stroj GSV190, Vadná cívka 1800kč, ložisko u druheho stupne, ted pul roku problemy se startováním tj. ten karburátor, zalehlá ruční brzda u vozíku, nevracela se, atd, drobnosti ale obtežují. |  |
 |
|
|
|