Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Břečťan popínavý, 28.1.2008
Když ho budete zalévat tak kdykoli. Stačí když  začátkem si dubna nastříháte řízky a rovnou je strčíte do země. Břečťan má na větvičkách už zárodky kořínků, kterými se přichycuje na zeď, takže není ani nutné používat stimulátor.
Břečťan popínavý, 28.1.2008
Chytne.
Poradí mi někdo?, 21.1.2008
Na odstraňování trávy lze použít více druhů nářadí. Jako příklad uvádím nářadí z názvem motyka a rýč. Pokud byste chtěla vědět, kde se dají získat, tak jsou to často obchody, které mají jako součást názvu slova zahrada nebo železářství.
Rakytník, 21.1.2008
Odnožování rakytníku mi nijak nevadí, roste nám v trávníku, a tam kde nechci aby rostl ho přejedu sekačkou než zdřevnatí. Odnožování naopak vítám,líbí se mi keře, které se  rozlézají do okolí a tvoří  houštiny jako například rakytník,... celý příspěvek >
jak dokyselovat pudu boruvkam?, 17.1.2008
Magnólii dokyseluji síranem amonným, jestli dělám úplně dobře to nevím.
Přísavník, 15.1.2008
Jak deleko od se řízky... to máte v podstatě jedno, loubinec i břečťan mají mnohometrové šlahouny, takže po několika letech je to už jedno. Snad jestli chcete rychle vidět výsledky tak je dejte po metru, ale stejně to na plotě nejspíš poznáte až tak... celý příspěvek >
Bylinky, 15.1.2008
Dobrý den, prosím o www adresu o bylinkách. Mohly by tam být recepty, jak je nakládat, k čemu jsou a podobně. Existuje prosím něco takového? děkuji Petra
past na myš, 11.1.2008
Včera se nám po letech doma objevila myška, ale mohl to být i rejsek, objevili jsme to, když to šplhalo po závěsu. Chytli jsme to živé a vynesli ven na pole daleko od domu.
Hyacinty v bytě, 7.1.2008
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupila jsem si na Vánoce cibule hyacintů. Už odkvetly. Mám je na stole v průhledných vázičkách. Odkvetlý květ i s listama jsem seřízla na 3 cm. Postupně to zavadá. Kořeny  má pořád ve vodě. Bojím se s tím něco... celý příspěvek >
Houby v mulči, 2.1.2008
Já bych je taky nehubil, letos mi na zahradě vyrostlo plno hub. Z jedlých žampiony a pýchavky, ty jsme posbíraly a snědli. A pak ještě plno nějakých prašivek, ty jsme nechali jako ozdobu v trávě, vždyť to vypadá hezky když jsou pod břízkou houby, i... celý příspěvek >
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 19.12.2007
Vite vůbec co znamená zkratka CHKO? To přece není žádná rezervace! Nechápu jaký je rozdíl z hlediska ochrany přírody, když v CHKO vysadím jinan na své louce, tomu nikdo nemůže zabránit nebo někde na cizím pozemku na kraji lesa. Jo, a moje jméno zde... celý příspěvek >
Re: Jak se zbavit starých ořešáků, 18.12.2007
My máme jedno posezení přímo pod velkým ořechem, v létě se stejně nedá sedět přímo na slunci, takže ořech plní funkci pergoly. Známí nám to chválí,  zdá se jim dobré posezení pod ořechem, který má větve až k zemi. Ale je fakt, že to je náš... celý příspěvek >
past na myš, 12.12.2007
Je možné, že rejsek je užitečný tím, že chytá hmyz, ale pokud vám šmejdí po chalupě, tak je úplně jedno jestli je to myš (hlodavec) nebo rejsek (hmyzožravec). Já nechci aby mi tam rejdilo cokoliv. My jsme neměli doma myš už několik let, máme dva... celý příspěvek >
Květina do temna, 11.12.2007
Teď si nemůžu vzpomenout na název, ale říká se tomu taky tchynin jazyk, roste v temném koutě a navíc se ani nic nestane, když ji pár týdnu nezalejete.
Cihlová cesta, 5.12.2007
A jak na první pohled poznáte jestli je dlažba z cihel, nebo je to nějaká jiná dlažba červené barvy. Mě by se líbila  cesta cihlové barvy v zeleném trávníku. Kdysi jsem chtěl udělat u našeho žlutého domu dlažbu temně červené barvy, myslím,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika