Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 3.11.2008
K tomu našemu psovi v kompostu, všude,kde se objeví myš, je i díra od psíka.Patrně se do kompostu dostala myš a kompost je provrtán jako ementál, naštěstí hrabe náš menší psík velikosti jezevčíka, ale díry dělá slušné, někdy,když ho necháme hodinku... celý příspěvek >
Chryzanténa, 3.11.2008
Košatost se docílí především pečlivým zaštipováním(neplést si vyštipování a zaštipování, zaštipování=umělé zakončování vrcholu, vyštipování=odstraňování obrostu).My to ve šlole k docílení větších rostlin děláme tak, že sesadíme 3 rostliny do 1... celý příspěvek >
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 3.11.2008
Já jsem udělal takový pokus-nakupil jsem hromadu všelijakého organického odpadu ze zahrady do plného stínu do výše asi 1,2 m a překryl 3 starými jutovými díratými pytly.Asi po půl roce začaly pytle zelenat růstem mechu, říkal jsem si, na základce nás... celý příspěvek >
Co je to za palmu?, 3.11.2008
Jsem si jist, že to byl na 100% nějaký Phoenix, jaký,to už nevím.Škoda, že jsem si nepořídil foto.Doma mam mám již 3 roky Phoenix canariensis a daří se ji dobře, dopřál jsem ji stejné podmínky jako této.U žádné jiné květiny z jiného obchodu se mi to... celý příspěvek >
Co je to za palmu?, 3.11.2008
Já jsem si koupil palmu vysokou asi něco málo přez metr v jednom nejmenovaném obchodě, byla celkem levná, tak jsem ji vzal.Bylo to koncem zimy, měla celkem malý květináč, měl jsem v plánu ji přesadit na jaře.Za pár dní začala vadnout, poté zasychat,... celý příspěvek >
Dušičkové věnce, 3.11.2008
Může nám být útěchou aspoň to, že si takovéto,,hybrydní nepovedence"  nekoupí moc lidí.Pokud bych já něco kupoval, muselo by to nějak vypadat a držet to pohromadě, radši si připlatím, než abych koupil takovýto amatérský výtvor.Láďa.
co tam zasadit?, 3.11.2008
Máte pravdu, omlouvám se, ještě jsem to neslyšel.Láďa.
Dušičkové věnce, 3.11.2008
Včera jsem šel okolo zahradnictví a zaujaly mě věnce, nádherné a cenově i přijatelné.Radost mi ale zkazily věnce velikosti 25 - 30 cm, které byly uvázány způsobem omotání drátu přímo přez smkové chvijí tak, že drát byl nádherně vidět.Jelikož jsem... celý příspěvek >
co tam zasadit?, 3.11.2008
Nemyslel jste jalovec skalní(Juniperus scopulorum,,Skyrocket")??Tato jehličina je opravdu vhodná na toto stanoviště.Dále existuje např. Thuja occidenthalis,,Smaragd"(zerav západní)-používá se hojně na živé stříhané ploty, je úzký, časem... celý příspěvek >
Frézie - péče o ně, především přes zimu, 3.11.2008
Frézie se v praxi pěstují jako jednoletá kultura, protože hlízky nebo cibule, ted přesně nevím přez dobu vegetačního klidu potřebují být v teple.Pokud máte nějakou zajímavou nebo vzácnou odrůdu, přechovejte ji v 30-40 ' C v době vegetačního... celý příspěvek >
Neznáte?, 2.11.2008
Plectranthus je česky moud či molice, je více názvů.Dříve jsem měl v pokoji mnoho mušek-smutnic a podobného hmyzu, nevěděl jsem si s tím rady.Jednou jsme ve škole likvidovali tyto rostliny, tak jsem si jich vzal pár domů a do 3 dní byl všechen hmyz... celý příspěvek >
Stříhání borůvek, 23.10.2008
S odstranováním zaschlých větviček souhlasím, to je důležité odstranovat u všech rostlin.
Stříhání borůvek, 23.10.2008
Já bych borůvky nestříhal, učitelka na ovocnictví říkala, že drobné ovoce jako borůvky atd se nestříhají, tak nevím, kdo má pravdu.Lád´a.
Kala mě vyhání z pokoje, 23.10.2008
V srpnu jsme na školní praxi ve skleníkách dobývali hlízy kaly, ty,co se vyhazovaly, jsem si přinesl domů a zasadil.Jenže ouha, oni pořád sílí a rostou, listy velké jako plech na pečení, roste to jako blázen.Než jsem se rozmyslel, zda si to zasadim... celý příspěvek >
Použití méně obvyklých materiálů na aranžmá, 23.10.2008
Teda Danielo, vy jste rozená umělkyně a malířka v jedné osobě.Toto bych nenakreslil, at´ bych se snažil sebevíc.Moc hezký obrázek.Chválím.Lád´a
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika