|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 3.11.2008 K tomu našemu psovi v kompostu, všude,kde se objeví myš, je i díra od psíka.Patrně se do kompostu dostala myš a kompost je provrtán jako ementál, naštěstí hrabe náš menší psík velikosti jezevčíka, ale díry dělá slušné, někdy,když ho necháme hodinku... celý příspěvek > |  | Chryzanténa, 3.11.2008 Košatost se docílí především pečlivým zaštipováním(neplést si vyštipování a zaštipování, zaštipování=umělé zakončování vrcholu, vyštipování=odstraňování obrostu).My to ve šlole k docílení větších rostlin děláme tak, že sesadíme 3 rostliny do 1... celý příspěvek > |  |
|  | Co to vlastně vyrábím, kompost?, 3.11.2008 Já jsem udělal takový pokus-nakupil jsem hromadu všelijakého organického odpadu ze zahrady do plného stínu do výše asi 1,2 m a překryl 3 starými jutovými díratými pytly.Asi po půl roce začaly pytle zelenat růstem mechu, říkal jsem si, na základce nás... celý příspěvek > |  | Co je to za palmu?, 3.11.2008 Jsem si jist, že to byl na 100% nějaký Phoenix, jaký,to už nevím.Škoda, že jsem si nepořídil foto.Doma mam mám již 3 roky Phoenix canariensis a daří se ji dobře, dopřál jsem ji stejné podmínky jako této.U žádné jiné květiny z jiného obchodu se mi to... celý příspěvek > |  | Co je to za palmu?, 3.11.2008 Já jsem si koupil palmu vysokou asi něco málo přez metr v jednom nejmenovaném obchodě, byla celkem levná, tak jsem ji vzal.Bylo to koncem zimy, měla celkem malý květináč, měl jsem v plánu ji přesadit na jaře.Za pár dní začala vadnout, poté zasychat,... celý příspěvek > |  | Dušičkové věnce, 3.11.2008 Může nám být útěchou aspoň to, že si takovéto,,hybrydní nepovedence" nekoupí moc lidí.Pokud bych já něco kupoval, muselo by to nějak vypadat a držet to pohromadě, radši si připlatím, než abych koupil takovýto amatérský výtvor.Láďa. |  | co tam zasadit?, 3.11.2008 Máte pravdu, omlouvám se, ještě jsem to neslyšel.Láďa. |  | Dušičkové věnce, 3.11.2008 Včera jsem šel okolo zahradnictví a zaujaly mě věnce, nádherné a cenově i přijatelné.Radost mi ale zkazily věnce velikosti 25 - 30 cm, které byly uvázány způsobem omotání drátu přímo přez smkové chvijí tak, že drát byl nádherně vidět.Jelikož jsem... celý příspěvek > |  | co tam zasadit?, 3.11.2008 Nemyslel jste jalovec skalní(Juniperus scopulorum,,Skyrocket")??Tato jehličina je opravdu vhodná na toto stanoviště.Dále existuje např. Thuja occidenthalis,,Smaragd"(zerav západní)-používá se hojně na živé stříhané ploty, je úzký, časem... celý příspěvek > |  | Frézie - péče o ně, především přes zimu, 3.11.2008 Frézie se v praxi pěstují jako jednoletá kultura, protože hlízky nebo cibule, ted přesně nevím přez dobu vegetačního klidu potřebují být v teple.Pokud máte nějakou zajímavou nebo vzácnou odrůdu, přechovejte ji v 30-40 ' C v době vegetačního... celý příspěvek > |  |
|  | Neznáte?, 2.11.2008 Plectranthus je česky moud či molice, je více názvů.Dříve jsem měl v pokoji mnoho mušek-smutnic a podobného hmyzu, nevěděl jsem si s tím rady.Jednou jsme ve škole likvidovali tyto rostliny, tak jsem si jich vzal pár domů a do 3 dní byl všechen hmyz... celý příspěvek > |  | Stříhání borůvek, 23.10.2008 S odstranováním zaschlých větviček souhlasím, to je důležité odstranovat u všech rostlin. |  | Stříhání borůvek, 23.10.2008 Já bych borůvky nestříhal, učitelka na ovocnictví říkala, že drobné ovoce jako borůvky atd se nestříhají, tak nevím, kdo má pravdu.Lád´a. |  | Kala mě vyhání z pokoje, 23.10.2008 V srpnu jsme na školní praxi ve skleníkách dobývali hlízy kaly, ty,co se vyhazovaly, jsem si přinesl domů a zasadil.Jenže ouha, oni pořád sílí a rostou, listy velké jako plech na pečení, roste to jako blázen.Než jsem se rozmyslel, zda si to zasadim... celý příspěvek > |  | Použití méně obvyklých materiálů na aranžmá, 23.10.2008 Teda Danielo, vy jste rozená umělkyně a malířka v jedné osobě.Toto bych nenakreslil, at´ bych se snažil sebevíc.Moc hezký obrázek.Chválím.Lád´a |  |
 |
|
|
|