Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jaká orchidej bude vhodná, 18.11.2008
Jako orchidej do paneláku mi byla doporučena Orchidej Phalaenopsis, zatím roste.Láďa.
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008
Ano, Atriplex je česky lebeda
Mě roste pryšec křižmolistý na záhonku a toto to určitě není, spíše mi to připomíná nějaký šťovík nebo rdesno.
Nám se na zahradě občas objeví také rostlina, která údajně odpuzuje hlodavce, patří mezi pryžcovité, listy má čárkovité pravidelně uspořádané do křížku.Kvete druhým rokem.Dorůstá asi 30 cm.O rostlině,,antikrt"jsem ještě nic neslyšel a neznám... celý příspěvek >
Koňský hnůj, 11.11.2008
Právě proto, že kobylince při zrání vydávájí teplo, se používají k vyhřívání pařenišť, používají se také pod plodiny, které mají rády kořeny v teple, např. tykve.Láďa.
strom pro zahradni sezeni, 11.11.2008
Já mám na zahradě smuteční vrbu(Salix matsudana,,Tortuosa") a pod ní se sedí celkem hezky, pak tam mám ještě nádhernou škumpu vysokou asi 4-5 m, ta by se Vám určitě líbila, ale nedoporučuji ji, extrémě odnožuje a prakticky nelze vyhubit.Láďa.
Jak sadit dýně, 7.11.2008
Melouny je lepší pěstovat v pařeništi nebo foliovníku kvůli teplu.Pozor na slimáky, přez noc dokáží udělat z listů jen žebra, je to pro ně pochoutka.
pandan, 7.11.2008
Jsou skvrny stejnoměrně rozprostřené po všech listech nebo jen na nějakých listech??Pokud je to je všech listech stejně, je nejpravděpodobněji na vině špatná zálivka nebo zasolená půda.Jestliže je to je na každém listu jinak, jde nejpravděpodobněji o... celý příspěvek >
euphorbia pryšec, 7.11.2008
Lístky této rostliny zůstávají většinou na horní straně vrcholu, je to patrně pro to, že je to sukulent a rostlina se snaží mít co nejmenší listovou plochu kvůli odpařování vody.Láďa.
Jak sadit dýně, 7.11.2008
Tykve se rozdělují na 2 skupiny - keříčkové a plazivé.Při výsadbě je nutné myslet na to, že tykve jsou robustní rostliny a nejsou to žádní drobečci, hlavně tykve plazivé.Keříčkové tykve se sázejí ve sponu minimálně 1x1 m, když jim dáte víc prostoru,... celý příspěvek >
termín přesazování dřevin, 5.11.2008
Nejvhodnější přesazování opadavých dřevin je po opadu listů, to mají téměř 100% ujímavost.Javor by se měl ujmout i z prostokořenné sazenice, pokud chcete mít jistotu, zkuste kořeny moc nepoškodit a vytvořit kořenový bal, s rýčem to jde těžko, bal se... celý příspěvek >
euphorbia pryšec, 5.11.2008
Euphorbia = pryšec, Euphorbia = pryšec latinsky.
euphorbia pryšec, 5.11.2008
Z daného dotazu jsem vyčetl, že se jedná nejspíše o Euphorbia trigona - pryšec trojhranný nebo něco podobného.Jestli je to on, jedná se o sukulentní rostlinu, která nepotřebuje velký květník, malý není vhodný také z důvodu převrácení.Pokud rostlina... celý příspěvek >
Chryzantéma, 5.11.2008
Řízkování chryzantém je teoreticky možné po celý rok, ale neřízkuje se za krátkého a v době, kdy již nestačí narůst do požadované velikosti do květu.Řízky nařízkované za krátkého dne vykvetou ještě jako řízky, reagují tak na délku dne.Řízkují se z... celý příspěvek >
Chryzanténa, 3.11.2008
My ve škole retardanty nepoužíváme a chryzantémy neboli listopadky máme celkem hezké, i když jsem viděl hezčí.Chyzantémy mají 2 základní rozdělení - velkokvěté a drobnokvěté s mnoha květy(dušičkové).Zaštipovat, zaštipovat a zaštipovat.Nemáme jich... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika