Příspěvky uživatele - 31.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skalka ve svahu, 6.5.2009
Hano,  na takto uměle vybudovaném kopci jedině skalka. Ta se tu přímo vybízí. Jak někdo může radit trávník? To by ještě více vynikl ten umělý násep. Jestliže tam bude hodně kytek, tak to dá více práce. Ale malý domeček, malý pozemek. Tak určitě... celý příspěvek >
Krytina pergoly, 6.5.2009
Taky se nám osvědčily polykarbonátové desky.Dali jsme zespodu ještě rákosovou rohož a vypadá to přirozeně a dobře.Maruš
Jak daleko od plotu, 17.4.2009
Já mám 60 cm, ale nemáme sousedy, takže klidně můžu stříhat i z druhé strany. Maruš
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 17.4.2009
Tak jedny růže mám jen v hlíně a prospívají už 15 let a černou skvrnitost neznají. Růže se mají přece okopávat. Druhé mám v kůrkách a jsou na tom podstatně hůř, vydrží tak 6 let a konec. Starám se o ně stejně. Určitě je to těmi kůrkami, a nejen... celý příspěvek >
Rododendron na odchodu, 17.4.2009
Chudinka, ještě bych přidala k nemocem podle barvy listů chlorózu. Přidat mu rašelinu, hnůj anebo substrát a hnojivo pro rhododendrony. Vypadá to, že roďák ještě rašelinu neviděl.Maruš
Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.4.2009
Díky Dalibore za odpověď. Ohraničení trávníku od záhonku budeme muset taky vyřešit. U tebe ten okraj je dobrý, ale dávat po 10 cm asi 1 km jako u nás, tak to asi nepůjde.  A jak tady někteří píšou, že je hezčí zahrada bez kůrek. To může napsat... celý příspěvek >
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 16.4.2009
No, u těch růži je tam větší riziko nemoci a musíte více hnojit než obvykle.
Nemocná vajgelie?, 16.4.2009
Na vajgelii je přece ještě brzo. Teď ještě vypadá jakoby uhynulá.Maruš
Jezírko, 16.4.2009
Taky se přidám k závisti, mít přírodní potok v zahradě, to musí být nádhera. Určitě nedopadnete jako naši známí, ti mají umělé koupací jezero. A celá rodina i děti musí povinně při koupání nasadit na nohy i na ruce kartáče na drhnutí stěn. Fakt... celý příspěvek >
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 16.4.2009
Růže a ovocné stromky nesnáší mulčovací kůru, toť ovšem jen můj názor. Maruš
Pochlubte se svojí zahrádkou, 14.4.2009
Dalibore, co jste dali na rozhraní záhonků a trávy? Vypadá to dobře, je to zámková?
Vřesy, 7.4.2009
Nevíte někdo jak dlouhou mají životnost. Mám vřesy 8 let a letos poprvé skoro nekvetou a vypadají bídně. Rašelinu mají a pravidelný střih. Nevím jestli už jejich konec?. Anebo tomu pomohl koňský hnůj, který dostaly na přilepšení?
neznamy stale zeleny ker, 3.4.2009
myslím že, kalina vrásčitolistá.Maruš
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika