|
Příspěvky uživatele - 105.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na benjamína a co do ložnice, 8.6.2016 ...mno dobrý jako, ale nevim co by řekla na Květu manželka... |  | Zimní zahrada / balkón, 8.6.2016 Ahoj, potřeboval bych poradit.
Mám balkón s posuvným zasklením. Jeho orientace je na Z a SZ. V zimě tam svítí slunce od 14hod do 16/17hod, v létě od 12 do 21hod. V létě při otevřeném zasklení pravidelně přímé slunce a 33 stupňů. V zimě zavřeno a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na benjamína a co do ložnice, 8.6.2016 Zdravím Vás, měl bych na Vás dva dotazy.
1. mám benjamína, 32 let stáří, váška cca 2m. Zahránil jsem ho, když ho máti chtěl vyhodit, otec ho zasadil když jsem se narodil. Problém mám, že se začíná rozšiřovat (ale již od země) a zabírá hodně... celý příspěvek > |  |
|
|
|