|
Příspěvky uživatele - 190.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
moje květinka, 13.9.2008 Milá paní Dano, tak to je opravdu nádhera. Přeji Vám a Vaším květinkám, ať se vám stále daří. Zdravím Blanka |  | moje květinka, 30.7.2008 Paní Lucko, děkuji Vám za krásná slova a i já Vám přeji, ať se Vašim květinkám, ale i Vám moc a moc daří.Zdravím B. |  |
|  | moje květinka, 30.7.2008 Vážená paní, i Vám velmi děkuji za odpověď a ty samé pocity jsem měla jako Vy a když jsem změřila květy i se stopečkou a naměřila jsem 11cm, tak jsem nechtěla věřit svým očím. Ještě jednou děkuji a i Vám krásné dny. |  | moje květinka, 30.7.2008 Pane Josefe, děkuji mnohokrát za odpověď. Tuto květinu mám již 13 let a stále byla taková k ničemu, protože jsem nevěděla, jak ji pěstovat. Až letos jsem jí dala na balkón a takhle nádherně mi rozkvetla. Ještě jednou děkuji a přeji sluníčkové dny.... celý příspěvek > |  | moje květinka, 30.7.2008  Vážení, byla bych ráda, kdyby mi někdo mohl sdělit název této květiny. Děkuji Bobinka |  |
|
|
|