Příspěvky uživatele - 122.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
banánovník, 29.4.2007
Banánovník rády napadají SVILUŠKY, problémy co popisujete mohou tito škůdci způsobovat. Zkontrolujte proto prosím spodní strany listů, hlavně u řapíků. Hledejte jemné pavučinky a "hýbající se černé a bílé tečky". Pokud je toto Váš problém,... celý příspěvek >
Paw-Paw, Asimina - semenáče, čo si o tom myslíte?, 25.1.2007
To je strašně drahé ,semenáče tak 50,-kč.Minimálně 8 let čekat na plodnost.A roubování a očkování má malou úspěšnost.Jo a pan Peterson to sám nevypěstoval(ty 3 odrůdy).Část získal od Zímmrmana,lépe řečeno našel ve zbitcích sadů jež tento pán... celý příspěvek >
Poznáte samečka sazenice kolomikty?, 4.10.2006
Samec kolomikty a arguty kvetou rozdílně minimálně 14 dní,snažil jsem se udržet pil v ledničce ,ale nezdařilo se to.Prodali my samici kolomikty a za4 roky se z toho vyklubal samec.Není to jednoduché.
Rajčata - zaštipování, 30.7.2006
Z vlastních zkušeností doporučuji nechat 2 hlavní výhony,  a ostatní postranní vyštipovat - hned od začatku - aby se zabránilo vysilování rostliny, více info na miky100@centrum.cz.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika