Příspěvky uživatele - 227.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 26.11.2013
Také se dodatečně připojím se svými zkušenostmi (podle pořadí oblíbenosti): Jednoznačně dávám přednost dvojsečným nůžkám. V současné době jsou mými nejoblíbenějšími nůžkami Bahco (dřive Sandvik, nikoli Sandrik) s otočnou... celý příspěvek >
Bílé tečky na listech i kmeni palmy, 3.8.2013
Tři poznámky: 1. Nejspíše nemáte palmu, ale úzkolistou dračinku (Cordyline) nebo dračinec (Dracaena). 2. Celkové foto by pomohlo k identifikaci. 3. Trochu to vypadá na nějaké štítenky, ale není to jisté. Jdou ty "tečky" odloupnout (např.... celý příspěvek >
Ukousnuté květy růží, 3.8.2013
Mně to Chrome přeložil sám od sebe. Decis myslím na třásněnky nepůsobí. Chce to asi něco razantnějšího (speciálního, jak píšete). A já taky nic netvrdím :-))) Josef.
Jakou půdopokryvnou rostlinu do psí zahrady, 3.8.2013
Ivap a Ferdo: vzhledem k rozdílným zkušenostem mě napadá otázka: Proč jsou na jedné zahradě vyběhané cestičkay a na druhé nikoli? Napadá mne: v jednom případě psi vidí ven a štěkají a běhají za kolemjdoucími či sousedy apod., v druhém případě... celý příspěvek >
Banánovník, lesk na listy, 3.8.2013
Já bych ho nepoužíval, protože banánovník nemá přirozeně lesklé listy jako třeba fíkus. Ale ublížit byste mu tím nejspíše neměl; ba naopak, díky obsahu účinných látek snad byste mu i ptrůběžně preventivně pomáhal od škůdců a k lepší... celý příspěvek >
Banánovník - odstranění listů, 3.8.2013
Já osobně bych asi listové pochvy na kmeni nechal, ale tolik zkušeností s banánovníky nemám. Josef. P.S. Nemusíte se ptát hned třikrát :-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika