|
Příspěvky uživatele - 227.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 26.11.2013 Také se dodatečně připojím se svými zkušenostmi (podle pořadí oblíbenosti):
Jednoznačně dávám přednost dvojsečným nůžkám.
V současné době jsou mými nejoblíbenějšími nůžkami Bahco (dřive Sandvik, nikoli Sandrik) s otočnou... celý příspěvek > |  | Bílé tečky na listech i kmeni palmy, 3.8.2013 Tři poznámky:
1. Nejspíše nemáte palmu, ale úzkolistou dračinku (Cordyline) nebo dračinec (Dracaena).
2. Celkové foto by pomohlo k identifikaci.
3. Trochu to vypadá na nějaké štítenky, ale není to jisté. Jdou ty "tečky" odloupnout (např.... celý příspěvek > |  |
|  | Ukousnuté květy růží, 3.8.2013 Mně to Chrome přeložil sám od sebe.
Decis myslím na třásněnky nepůsobí. Chce to asi něco razantnějšího (speciálního, jak píšete).
A já taky nic netvrdím :-)))
Josef. |  | Jakou půdopokryvnou rostlinu do psí zahrady, 3.8.2013 Ivap a Ferdo: vzhledem k rozdílným zkušenostem mě napadá otázka: Proč jsou na jedné zahradě vyběhané cestičkay a na druhé nikoli?
Napadá mne: v jednom případě psi vidí ven a štěkají a běhají za kolemjdoucími či sousedy apod., v druhém případě... celý příspěvek > |  | Banánovník, lesk na listy, 3.8.2013 Já bych ho nepoužíval, protože banánovník nemá přirozeně lesklé listy jako třeba fíkus.
Ale ublížit byste mu tím nejspíše neměl; ba naopak, díky obsahu účinných látek snad byste mu i ptrůběžně preventivně pomáhal od škůdců a k lepší... celý příspěvek > |  | Banánovník - odstranění listů, 3.8.2013 Já osobně bych asi listové pochvy na kmeni nechal, ale tolik zkušeností s banánovníky nemám.
Josef.
P.S. Nemusíte se ptát hned třikrát :-) |  |
 |
|
|
|