Příspěvky uživatele - 127.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Banánovník - odstranění listů, 3.8.2013
Jsou ale suché a tím vlastně mrtvé, tudíž z těch listů nemůže mít rostlina žádný prospěch. Prosím tedy o radu někho, kdo s tímto má již nějakou zkušenost. Děkuji mnohokrát
Banánovník, lesk na listy, 3.8.2013
Prosím, Nevíte, zda je možné použít lesk na listy u banánovníku? Dostal jsem přípravek na ochranu rostlin SYMFONIE LESK 3 v 1 na přírodní bázi – Natura AGRO CS Obsahuje: - Emulze olejů ve vodě - Hnojivo pro listy - Látky proti... celý příspěvek >
Banánovník - odstranění listů, 3.8.2013
Nevíte náhodou, zda je možné odstranit zaschlé zbytky listů na "kmeni"banánovníku. Vždy ustřihnu pouze list(čepel) a na kmeni nechávám ta suchá vlákna. Nevím jak to lépe popsat. Tak, zda mám ta suchá vlákna(možná řapík) také odstranit aby byl vidět... celý příspěvek >
Hnojivo pro banánovník, 2.8.2013
Myslím pouze suché listy. Do živého bych nestříhal. Vždy ustřihnu pouze list(čepel) a na kmeni nechávám ta suchá vlákna. Nevím jak to lépe popsat. Tak, zda mám ta suchá vlákna(možná řapík) také odstranit aby byl vidět zelený kmen. Vzhledově by to... celý příspěvek >
Tak to máte pravdu:) zelený tedy je:) Ještě jeden dotaz. Nevíte náhodou, zda je možné odstranit zaschlé zbytky listů na "kmeni"(řapík:)) nebo pouze list samotný u "kmene"(pouze čepel:). Děkuji
Nevíte prosím, zda je možné hnojit banánovník hnojivem pro PALMY a zelené rostliny? Hnojivo, které mám doma obsahuje dusičnanový dusík, amonný dusík, fosforečnan a draslík.  Nejvíce obsahuje dusíku a draslíku.  Někde jsem již četl,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika