|
Příspěvky uživatele - 53.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
krysy a podobna havet, 22.10.2008 No, to je asi nejlepší řešení. Krysy jsou-spíš to budou potkani-velice inteligentní a zbavit se jich ve Vaší situaci nebude jednoduché. Cokoliv nastražíte, vyzkouší jeden a pokud ostatní vidí, že to nedopadlo dobře, už tam nikdo z nich nevleze. Boj s... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Bože, mám pocit, že už od toho kompu neodlezu. Mám krmítka 3, na jedné straně domu 1,na druhé 2. To jedno z přední strany je zavěšeno na řetězu připevněném na trámu krovu, opírá se o zeď. Ale, co se rozepisuju, jak tam zítra pojedu, vyfotím a snad do... celý příspěvek > |  |
|  | užovka, 22.10.2008 Taky se nemusím s hady přímo "mazlit" a ni je brát za každou cenu do ruky, ale nevadí mi. Spolykají i spoustu nepříjemné havěti a říká se, že ve znečištěném prostředí se jim moc nelíbí, jako třeba ještěrkám. Pravda, zmije by mě zrovna... celý příspěvek > |  | Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 22.10.2008 No to je fajn! M.R. |  | Štírovník, 22.10.2008 Karlosi, to byste byl moc milý. Samozřejmě, každý je omezen časem a možnostmi, vždyť nikam nespěcháme-nejde o agrotechnické lhůty. Tak vám děkuji oběma za dalších pár informací a zkusím to rovněž s nějakým přezimováním, nicméně "řízečky"... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 22.10.2008 Tak to je zcela ideální! M.R. |  | Zázraky v zahradě, 21.10.2008  Pokud se zadaří, přidám jednu detailně, možná i z "včelí perspektivy".M.R. |  | Zázraky v zahradě, 21.10.2008  Já přeju spíš už pohodový večer a přidám pár kvítků. M.R. |  | Neprospívající hortenzie, 21.10.2008 Pár zachycených květů jsem teď našla a dám je do zázraků v zahradě. M.R. |  | užovka, 21.10.2008 Ve většině případů je ani neuvidíte a nikdy se nemusíte o jejich existenci na zahradě vůbec dozvědět. M.R. |  |
|  | Neprospívající hortenzie, 21.10.2008 Asi mám zase "kliku". Půda těžká, jílovitá a po přesazení hortenzie na záhon začala krásně košatit a květů měla spoustu. Záhony hnojím Cereritem 1-2x ročně. Kvete tedy pochopitelně růžově-malá kyselost půdy. Pravdou je, že v létě jsem ji... celý příspěvek > |  | Štírovník, 21.10.2008 Jak dorazím na chalupu, zvěčním ten svůj a zase až se vrátím sem, zkusím ho sem vložit. M.R. |  | Štírovník, 21.10.2008 Ahoj, znám ho už déle, letos se mi ho podařilo koupit jako sazeničky. Nevěděla jsem co s ním, nikde jsem informace moc nesehnala. Dosud mi nekvetl, až teď má "nasazeno". Ještě ho nechám venku, uvidím. Fota jsou z Jeseníku, ale skutečnost... celý příspěvek > |  | Meduňka, 21.10.2008 Mám zkušenost, že meduňka raději i v tom květináči přezimuje venku-zřejmě i ona si chce občas odpočinout. M.R. |  | úzký živý plot, 21.10.2008 Taky nemusíte použít živý plot, stačí když na plot stávající připevníte pásy např. ze štípaného bambusu nebo z rákosu. Ušetříte i těch 30cm, "vyroste" to téměř na počkání a na zakrytí bince od souseda to postačí-pokud to nemá jiný účel... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|