Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
krysy a podobna havet, 22.10.2008
No, to je asi nejlepší řešení. Krysy jsou-spíš to budou potkani-velice inteligentní a zbavit se jich ve Vaší situaci nebude jednoduché. Cokoliv nastražíte, vyzkouší jeden a pokud ostatní vidí, že to nedopadlo dobře, už tam nikdo z nich nevleze. Boj s... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008
Bože, mám pocit, že už od toho kompu neodlezu. Mám krmítka 3, na jedné straně domu 1,na druhé 2. To jedno z přední strany je zavěšeno na řetězu připevněném na trámu krovu, opírá se o zeď. Ale, co se rozepisuju, jak tam zítra pojedu, vyfotím a snad do... celý příspěvek >
užovka, 22.10.2008
Taky se nemusím s hady přímo "mazlit" a ni je brát za každou cenu do ruky, ale nevadí mi. Spolykají i spoustu nepříjemné havěti a říká se, že ve znečištěném prostředí se jim moc nelíbí, jako třeba ještěrkám. Pravda, zmije by mě zrovna... celý příspěvek >
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 22.10.2008
No to je fajn! M.R.
Štírovník, 22.10.2008
Karlosi, to byste byl moc milý. Samozřejmě, každý je omezen časem a možnostmi, vždyť nikam nespěcháme-nejde o agrotechnické lhůty. Tak vám děkuji oběma za dalších pár informací a zkusím to rovněž s nějakým přezimováním, nicméně "řízečky"... celý příspěvek >
úzký živý plot, 22.10.2008
Tak to je zcela ideální! M.R.
Zázraky v zahradě, 21.10.2008 Obsahuje fotku
Pokud se zadaří, přidám jednu detailně, možná i z "včelí perspektivy".M.R.
Zázraky v zahradě, 21.10.2008 Obsahuje fotku
Já přeju spíš už pohodový večer a přidám pár kvítků. M.R.
Neprospívající hortenzie, 21.10.2008
Pár zachycených květů jsem teď našla a dám je do zázraků v zahradě. M.R.
užovka, 21.10.2008
Ve většině případů je ani neuvidíte a nikdy se nemusíte o jejich existenci na zahradě vůbec dozvědět. M.R.
Neprospívající hortenzie, 21.10.2008
Asi mám zase "kliku". Půda těžká, jílovitá a po přesazení hortenzie na záhon začala krásně košatit a květů měla spoustu. Záhony hnojím Cereritem 1-2x ročně. Kvete tedy pochopitelně růžově-malá kyselost půdy. Pravdou je, že v létě jsem ji... celý příspěvek >
Štírovník, 21.10.2008
Jak dorazím na chalupu, zvěčním ten svůj a zase až se vrátím sem, zkusím ho sem vložit. M.R.
Štírovník, 21.10.2008
Ahoj, znám ho už déle, letos se mi ho podařilo koupit jako sazeničky. Nevěděla jsem co s ním, nikde jsem informace moc nesehnala. Dosud mi nekvetl, až teď má "nasazeno". Ještě ho nechám venku, uvidím. Fota jsou z Jeseníku, ale skutečnost... celý příspěvek >
Meduňka, 21.10.2008
Mám zkušenost, že meduňka raději i v tom květináči přezimuje venku-zřejmě i ona si chce občas odpočinout. M.R.
úzký živý plot, 21.10.2008
Taky nemusíte použít živý plot, stačí když na plot stávající připevníte pásy např. ze štípaného bambusu nebo z rákosu. Ušetříte i těch 30cm, "vyroste" to téměř na počkání a na zakrytí bince od souseda to postačí-pokud to nemá jiný účel... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika