|
Rostlina, která pomáhá astmatikům, 15.10.2008 Dobrý den chtěl sem se zeptat jestli mužou mít pokojové rostliny v ložnici vliv na unavu.Zdá se mě že poslední dobou co s chladnějším počasím větráme méně jsme s manželkou víc unavení.Chtěl bych se taky zeptat jestli je dobré v ložnici nějaké... celý příspěvek > |
 |
nektarinky, 8.5.2007 Děkuji tak teda budu opakovat. A kdyby náhodou jaká je tam prosím vás časová lhůta (ochranná) před deštěm? Děkuji |
 |
|
 |
nektarinky, 8.5.2007 Dobrý den. Chci se zeptat postříkalsem nektarinku proti mšicím (CALYPSO 480SC) a asi za cca 5 min byla silná přehánka. Musím postřik opakovat? |
 |
nektarinky, 8.4.2007 Děkuji za radu, vyzkouším hnojiva i otrhávání listů. No a příště si pohlídám termíny postřiků. |
 |
nektarinky, 7.4.2007 Děkuji.Chci se zeptat jestli se to da ještě nejak ochránit nebo letos už to nechat tak?Není třeba alespon nějaká zalivka na posílení aby to ten strom přežil ve zdraví? |
 |
nektarinky, 7.4.2007 Dobrý den.před dvěma roky sem koupil nektarinku na zkoušku a chytla se. Bohužel mám problém s kadeřavostí před loni neměla loni už ano.Zapoměl jsem ji letos postříkat.Dá se to ještě postříkat když kvete?Dekuji za odpověd Pavel |
 |
Kadeřavost, co s ní?, 3.4.2007 Dobrý den mam nektarinku a má taky kadeřavost. je druhým rokem zasazena.Začíná kvést můžu to ještě něčím ošetřit nebo už je pozdě.Děkuji Pavelb |
 |