|
Příspěvky uživatele - 83.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocné anthurium, 17.1.2011 Mockrát děkuji za váš i předcházející názor. Půdu jsem neměnila, je tedy možné, že spory už v ní byly? Mám se pokusit Anthurium přesadit, i když jeětě kvete?
Když se podívm pozorně na povrch půdy, jsou tam jakoby malé hnědé "houbičky". Je... celý příspěvek > |  | Nemocné anthurium, 16.1.2011  fleky |  |
|  | Nemocné anthurium, 16.1.2011  fleky na listech |  | Nemocné anthurium, 16.1.2011 Dobrý den,
poradíte prosím někdo co je této květině? Mám jí asi půl roku a na jejích listech se v podstatě hned od začátku začly dělat tekovéto skvrny. Většinu listů jsem už ostříhala, ale skvrny se objevují stále. Rosila jsem jí donedávna každý... celý příspěvek > |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 4.11.2010 Dobrý den,
zdravím všechny dýnařě.
Mám dotaz... uchovají si rostlinky dýní svoje vlastnosti, když použiji semínka ze sklizených plodů(Vegetable spagethi, Goliáš)mám hodně semínek... tak nevím zda kupovat nové nebo použít.
Nejedná se o F1,tak by... celý příspěvek > |  |
|
|
|