Příspěvky uživatele - 24.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 22.5.2009
Nádhera!!! Mám tuto květinu už dlouho, do loňska jsem netušila, že může kvést. Pak jsem se dočetla, že se má ostříhat a že pak pokvete, tak jsem ji úplně sešmikala, ale prozatím nic. Nevím co pro to ještě udělat?! Hana 
Prosím o radu odcházejí mi kytky, 22.5.2009
Plastová okna mám 3-tí rok a žádné kytky mi nevadnou. Navíc jsem začala pěstovat orchideje a ty se taky drží dobře(na parapetu). Zdá se mi, že dobře nerostly primule koupené na jaře- okamžitě mi odkvetly a nasazené pupeny nevyrašily, ale uvadly. Mé... celý příspěvek >
Jasmín, 22.5.2009
Tento jasmín jsem si koupila asi před 4 nebo 5-ti lety v Baumaxu. Přes léto ho mám venku na plném slunci - hodně zalévám, občas hnojím. Z opravdu malého keříku je schopen vyrůst do 2m výšky- možná, že více. Je vyvázaný na bambusových tyčích asi... celý příspěvek >
Šeřík, 16.4.2009
Dobrý večer, prosila bych o radu nebo jen zkušenost - mám asi 4 roky starý stromek šeříku (žlutá barva). Každý rok od zasazení krásně kvetl na koncích všech větví. Každý rok po odkvětu jsem uschlá květenství odstřihla. To jsem udělala i... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika