|
Příspěvky uživatele - 24.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 22.5.2009 Nádhera!!! Mám tuto květinu už dlouho, do loňska jsem netušila, že může kvést. Pak jsem se dočetla, že se má ostříhat a že pak pokvete, tak jsem ji úplně sešmikala, ale prozatím nic. Nevím co pro to ještě udělat?! Hana |  | Prosím o radu odcházejí mi kytky, 22.5.2009 Plastová okna mám 3-tí rok a žádné kytky mi nevadnou. Navíc jsem začala pěstovat orchideje a ty se taky drží dobře(na parapetu). Zdá se mi, že dobře nerostly primule koupené na jaře- okamžitě mi odkvetly a nasazené pupeny nevyrašily, ale uvadly. Mé... celý příspěvek > |  |
|  | Jasmín, 22.5.2009 Tento jasmín jsem si koupila asi před 4 nebo 5-ti lety v Baumaxu. Přes léto ho mám venku na plném slunci - hodně zalévám, občas hnojím. Z opravdu malého keříku je schopen vyrůst do 2m výšky- možná, že více. Je vyvázaný na bambusových tyčích asi... celý příspěvek > |  | Šeřík, 16.4.2009 Dobrý večer, prosila bych o radu nebo jen zkušenost - mám asi 4 roky starý stromek šeříku (žlutá barva). Každý rok od zasazení krásně kvetl na koncích všech větví. Každý rok po odkvětu jsem uschlá květenství odstřihla. To jsem udělala i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|