Příspěvky uživatele - 242.63

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Clematis, 23.3.2013 Obsahuje fotku
Mám v pergole zasázené clematisy a vloni jsem k nim přesadila dvě azalky, bohužel jsem si neuvědomila, že azalky rády kyselou půdu a plaménky naopak, teď tady čtu, že mohou zahynout. Poradíte mi, co udělat, a nebo azalky musím dát jinam? Díky Aja
Pěstování chilli papriček Habanero, 13.2.2013
Dobrý den, vloni jsem si zasadila Habanero papričky, vyrostly mi snad všechny, mají bohaté listy, ale bohužel ani jedna paprička. Známí mi poradil že jsem je sadila pozdě (někdy cca v dubnu). Rostlinky jsem měla přes léto na balkoně, přes zimu je mám... celý příspěvek >
Odpudzovač ôs, 31.10.2011
Vie mi niekto poradiť, ako odpudiť osy od sladkého dozrievajúceho hrozna? Lapače sa mi neosvedčili, lebo čím som dal viac lapačov, tým viac ôs zo susedných striech priletelo. Aj sieť podleteli a zlikvidovali mi úrodu. Neexistuje niečo na ich... celý příspěvek >
Co to je za škůdce?, 14.6.2011 Obsahuje fotku
Poradíte někdo prosím?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika