|
Příspěvky uživatele - 22.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Květ v opozici vůči listu, 3.2.2011 Děkuji za odpověď. Předpokládal jsem to. A ještě: jak je to s hnojením v době květu. Prospívá? |  | Květ v opozici vůči listu, 3.2.2011 Dobrý den.
U několika orchideí (phala.) se mi květy otevřeli přesně na druhou stranu než je celá listová plocha rostliny. Je pro rostliny lepší když jsou v tomto případě ke zdroji světla (oknu) otočeny květem (list směrem do místnosti) nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Neodborný zásah, 29.1.2011  Mnohokrát děkuji za odpověď, ještě připojuji snad lepší fotky, jestli poznáte, co to je.
Jak jsem psal, vzpamatovala se z dost zuboženého tak jsem doufal, ale říkám, že se radši zeptám, když jsem bl..j! |  | Neodborný zásah, 29.1.2011  Dobrý den, mám prosbu.
Byl jsem aktivní, a myslel jsem, že udělám našim květinám dobře a přesadím je do nové čerstvé zeminy. Přines jsem si od dědy ze zahrádky kompost, jiě dvouletý a vesele se do toho pustil.
Vše se mi celkem povedlo, ale u jedné... celý příspěvek > |  |
|
|
|