Příspěvky uživatele - 143.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
cykas - semena, 16.9.2008
seva staci ked si pozries trosku vyssie a myslim ze to tam je uz napisane.ja som tiez podla toho spravil a teraz uz iby budem cakat ze ako sa to ujme.
chorvatská palma, 16.9.2008
dik za radu stim ze nieje treba tie listy strihat. este som sa chcel opytat ze kedy je dobre ich presadit mam na mysli mesiac do ineho crepnika lebo ja mam vsetky asi tak 8 v jednom velkom a asi by bolo pre ne lepsie aby boli samostatne??a aky druh... celý příspěvek >
cykas - semena, 12.9.2008
Ahoj Bucko. Takze vravis ze staci tie semena cykasa dat teraz do pody a staci ich dat iba do polovice ze nemusia byt cele zakrite v zemine??
chorvatská palma, 11.9.2008
ide o to ze mne a je to asi uz rok co som ich zasadil rastu iba take dlhe zelene listy je ich treba ostrihat??respe   prriedit?bolo by asi lepsie aj foto co??
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika