|
Příspěvky uživatele - 106.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dotaz kde sehnat pnoucí růže - Amadeus, Aloha či Sympathie, 2.9.2011 prosím, kdo poradí, kde sehnat na internetu pnoucí růže ALOHA, AMADEUS,SYMPATHIE.Marně je sháním, kde bych je na internetu koupila.jsem z malé vesničky na jihu čech a téměř tu není žádná možnost v okolí je sehnat.Pergolku už mám na ně připravenou,... celý příspěvek > |  | Prosím, poradte, co je to za rostlinu, 2.8.2009 Děkuji Vám mnohokrát. Zachránilo to mojí kytičce život! A to Kamrádka říkala, že ji mám dát na přímé slunce. Ještě, že jsem ji neposlechl a nechal jsem ji ve stínu. Od ted už ví, jak na ni. Ještě jednou Vám děkuji |  |
|  | Prosím, poradte, co je to za rostlinu, 2.8.2009 Prominte, zdržel jsem se |  | Prosím, poradte, co je to za rostlinu, 2.8.2009  Dobrý den, potřeboval bych poradit. Dostal jsem tuto rostlinu jako dárek a ve zmatku po návštěvě se mi ztratil lístek s jejím názvem. Byl bych moc vděčný za jakékoli info o jejím názvu. |  |
|
|
|