|
Příspěvky uživatele - 130.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rada s pěstováním, 18.3.2010 ja to Aglaonema modestum, aj ja sa prihovaram za tuto rastlinku, aby ste ju nemrzacili, je upne nadherna, ked ju budete presadzat, tak ju mozete do toho vacsierho crepu vlozit pod inym uhlom a bude trochu rovnejsie... je to velmi nenarocna rastlinka.... celý příspěvek > |  | Prosím co je to za kytku?, 13.2.2010 vyzera to lopatkovca, ale urcite nie nejaky bezny druh, bud ide o mne neznamy botanicky druh, alebo nejaky kultivar, vsimnite si na rozdiel od klasickych lopatkovcov tento nema tak vyrazne odlisenu stonku od listu, ale ta posva v ktorej sa skryvaju... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte co je to za pokojovou květinu, 13.2.2010 vazne to vyzera na philodendron wedlandii, ale co tie kvety na DLHYCH stonkach? ako vyzerali tie kvety? skladaly sa z takeho sulku, ktory bol vlastne pokracovanim stonky a z miesta kde prirastal na stonku vyrastal aj taky akoby premeneny... celý příspěvek > |  | Znáte jméno?, 13.2.2010 ved prave, ten substrat a podmienky podla mna suvisia s tymi korenmi, oni tiez asi boli povodne omnoho hrubsie, ale takto vyzerali aj na mojich vsetkych vandach, chvilu pred tym ako isli do smetneho kosa..., a o tom ci by vydrzala alebo nie orchidea... celý příspěvek > |  | Arisaema (kobří lilie) - máte někdo s touto kytkou zkušenost?, 13.2.2010 to snad nemyslite vazne?..., zmijovce pestujem uz niekolko rokov, ale nic take som u nich nepozoroval, pokial mate na mysli nieco take ako napr. gladioly..., mam stale tie iste hluzy, samozrejme, ze vytvaraju dcerine hluzky, ale stara zostava...,... celý příspěvek > |  | Znáte jméno?, 30.1.2010 urcite ide o nejaku monopodialne rastucu orchideu, rod alebo toboz uz druh si netrufnem povedat, pre zaciatok mozete vychadzat z toho, ze teoreticky by mohla mat podobne naroky ako vanda, ale ked sa pozeram na datum vaseho prispevku a stav tej... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|