Příspěvky uživatele - 250.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aeschynanthus - opadávání květů, 30.8.2008
Aeschynantus shazuje květy v důsledku náhlé změny teploty, průvanu nebo studené zálivkové vody.
postupné dozrávání sklizených rajčat, 30.8.2008
Nechat na keři do prvních mrazíků, potom zelené otrhat a dát do velkýh sklenic na světlé místo ne na slunce, pokud je místo chladnější opravdu vydrží až do vánoc. Ty sklenice nechat otevřené.
Poraďte co je to za pokojovou květinu, 29.8.2008
Určitě je to Spathiphyllum neboli česky Lopatkovec, kvete Vám to bíle podobně jako Kala ne?
Přímé oslunění, 20.8.2008
Dobrý den, všechny sukulentní rostliny a kaktusy.
co mám s orchidejí, 16.8.2008
Phalenopsis se rozmnožuje buď odnožemi pokud je vyžene vedle rostliny tam je oddělení jednoduché, nechat co nejvíce narůst (hlavně kořeny) a odříznot.Měla by mít alespoň dva kořeny a ty ponořit do hlíny, nedávat hluboko spíše posadit na povrch a... celý příspěvek >
Kambria, 16.8.2008
Dobrý den, to záleží jaký druh orchideje máte, ale pokud je máte umístěné přímo nad radiátorem tak pravděpodobně zimu nepřežijí.Poku d nemáte vyhnutí a musíte je mít na parapetu, tak co nejdále od topení jinak bych raději ponechala tu možnost... celý příspěvek >
List orchidei - choroba?, 13.8.2008
Jsou to jen škrábance, od vrtalky jsou chodbičky klikaté, pokud se, ale bojíte můžete list kousek pod posledním škrábancem odříznout, phalenopsis to snáší dobře, od středu Vám listy dorostou a spolu s růstem ty okrajové listy stejně shazuje.
Kambria, 13.8.2008
Ještě, Cambria je název pod kterým se tato orchidej prodává v obchodě, její správný název je Odontocidium je to hybridní kříženec.To jen pokud byste si chtěl vyhledat ještě další informace, mnoho úspěchů s pěstováním 
Kambria, 13.8.2008
Zalévám ji zvrchu a tato orchidej má ráda poměrně dost vody. To jste si uřčitě všiml, že povrch osychá celkem brzy.Já těch orchidejí pěstuji více a krom těch které mám na kůře všechny zalévám zvrchu a nepostřikuji.
Kambria, 9.8.2008
Cambria je nenáročná orchidej.Já ji pěstuji dva roky.Každé léto v polovině června ji dám ven pod strom V bytě potom na východním okně takže slunce ráno.Zalévat po oschnutí povrchu. Směs hlíny pro orchideje z obchodu. Stonek po odkvětu odstřihněte už... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika