Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dub červeny, 15.10.2009
Anebo Hrochův Týnec? Josef.
Přežije čarovějník?, 14.10.2009
Z čeho je Váš čarověník? (nikoli  "čarovějník") Borovice, smrky, jedle...??? Překvapuje mne velikost Vašeho čarověníku a to, že ho stříháte do pravidelných tvarů! (Pravé) čarověníky jsou obvykle přírodní mutace (náhlé změny), kdy na... celý příspěvek >
Sázení okrasných trav na podzim, 14.10.2009
Jde vysadit i do zahrady. Někdy se sama vysemeňuje a dále množí. Josef.
Strom od řeky Zambezi, 14.10.2009
Pěkný kousek! není to něco z příbuzenstva známé Adély, co ještě nevečeřela? Josef.
Javor střibrný, 14.10.2009
Určitě znovu obroste; zapěstujte mu jeden kmen a on si už korunu udělá sám. Josef.
Nejrychleji rostouci neopadavy strom, 14.10.2009
Peace, čtěte název příspěvku! Japonský topol je opadavý. Josef.
Co je to za rostlinu?, 14.10.2009
Ještě prosím, dejte nám vědět, jak jste s určením dopadl. Děkuji. Josef.
Pozna ju niekto?, 14.10.2009
(Mne ty ostny taky matou; napadlo mne, jestli to není něco z řešetlákovitých anebo z hlošinovitých, ale to opravdu jen tipuji). Dejte nám pak, prosím, vědět, o co se jedná. Děkuji. Josef.
Vápno na všechno?, 13.10.2009
Vápno se jen tak "neprocedí", ale spíše se "usadí" v půdě. Rhododendronům (a třeba i dřišťálům) bych přidal vrstvu rašeliny a o ostatní rostliny bych neměl obavy. Josef.
Durman, 13.10.2009
Je to naopak: toto je durman - Datura a andělské trumpety durmanem nejsou, ale jejich správnější označení je brugmansie - Brugmansia. Josef.
Pozna ju niekto?, 13.10.2009
Takže snad něco z čeledi brukvovitých - Brassicaceae. Nějaká tařice, tařinka, huseník... Je toho hodně. (Včera jsem doporučoval Holzbechera, tam mají široký sortiment a mohli by to znát). Josef.
Bambusová tráva, 13.10.2009
Nejdná se o psineček výběžkatý (Agrostis stolonifera) pěstovaný v závěsném květináči a u kteréhosi prodejce jsem u něj viděl nějaký takový název, jako "japonská bambusová tráva" či nějak tak? V případě, že se opravdu jedná o tento... celý příspěvek >
Pozna ju niekto?, 12.10.2009
Škoda, že obrázek kvetoucí rostliny není větší (ale ani v tom případě mi tato rostlinka mnoho neříká :(. (Můžete vložit větší obrázek? A je to rostlinka od nás, resp. od Vás anebo někde ze vzdálenějšího zahraničí?) Josef.
Hledám pěkný strom, 12.10.2009
Vybírejte opravdu uvážlivě, aby Vaši nástupci za pár desítek let nebědovali nad velikostí Vámi vysazeného stromu. Většina výše zmíněných buků a dubů i javor stříbrný v dospělosti jistě hravě překonají vymezený  "necelých 15 m" široký... celý příspěvek >
Kopretiny, 12.10.2009
Marie, Vaše kopretiny se jmenují Chrysanthemum arcticum. V třídění kopretinovitých a chryzantémovitých rostlin nemají jasno ani botanici a tak rody různě rozdělují, spojují, upřesňují... Ale česky se samozřejmě může Vaše kopretina nazývat kopretina... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika