|
Příspěvky uživatele - 70.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 30.3.2010 Vzhledem k tomu ztluštělému kaudexu bych si tipla spíš na ficus abutilifolia. Myslím, že religiosa tenhle kaudex nemá a má více špičaté listy (špičky listů jsou více protáhlé). Lenka |  | Prosim o identifikaci - fikus?, 30.3.2010 Myslím, že u č. 3 se jedná o f. benjamina, kultivar Wiandi |  |
|  | Moc prosím, poznáte někdo tuhle pokojovku?, 14.8.2009 Díky za tip - já nevím. Je fakt, že na fotce vypadají listy jako hladké, ale chloupky tam prý jsou. A ten můj řízek je opravdu hodně chlupatý - možná že pak časem listy chloupky ztrácejí. Hlavně mi ale vadí ten stonek - je... celý příspěvek > |  | Moc prosím, poznáte někdo tuhle pokojovku?, 14.8.2009  Dobrý den,
prosím o radu, o jakou rostlinu se to jedná. Dostala jsem od kamarádky její řízek a ráda bych se dopídila k názvu. Listy i stonek je chlupatý, měl by to být nejspíš nějaký fikus. Připadá mi trochu jako fikus cyathistipula, ale ten není... celý příspěvek > |  | Co se to děje mé broskvoni?, 8.8.2009  Dobrý den,
na jaře jsme vysadili na zahradě mladou broskvoň. Celou dobu se jí dařilo, měla pěkné přírůstky, ale včera jsem objevila na vrcholových větvičkách stočené listy. Jsou téměř celé uzavřené do ruličky, jsou světlejší a jakoby víc... celý příspěvek > |  | Jak se vám líbí mé broskvičky?, 14.8.2008  Moc krásná a určitě moc chutná úroda. Připojuji fotky také naší úrody - v tuhle chvíli z ní už moc nezbylo . Bohužel odrůdu neznám, takže kdyby náhodou někdo poznal, co by to mohlo být, budu moc ráda. Rádi bychom si vysadili ještě jednu, tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|