Příspěvky uživatele - 13.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bamboo, 9.3.2010
Navíc to neni bambus, jak jsem zjistila, ale dračinec pruhovaný, ale ve světě je znám jako Lucky bamboo... ostatně tak jsem ho koupila jak v obi, tak v ikei i já.
Bamboo, 9.3.2010
Zdravim všechny náruživé pěstitele bambusů, Také jsem dostala bambus, který mám dnes už asi 3 roky a za tu dobu mi vyrostl natolik, že jsem si ho i rozmnožila.Normálně jsem ten přirostlý stonek ušmikla a zase šoupla do vody.Nikdy jsem nehnojila, jen... celý příspěvek >
Co je to za květinu?, 2.2.2010
Taky jsem měla tu čest vyzkoušet mléko z pryšce na vlastní kůži. Opravdu nepříjemné pálivé a svědivé puchýřky..
Poradí někdo?, 2.2.2010
Tuhle rostlinu mám umístěnou na teplém (relativně blízko topení)  a polostinném stanovišti, zalévám, když si zrovna vzpomenu :o) čili ne tak často a daří se jí výborně.
Pokojové rostliny, 2.2.2010
Asi patřím mezi ty citlivé - z jiného druhu pryšce, co doma pěstuji mi ukáplo na ruku pár kapek "mléka" a týden jsem měla svědivou vyrážku. Takže to chce opatrně :o)
Mochyně peruánská, 2.2.2010
Kupuji semínka jedlé mochyně (bílé lampionky), kde je na obalu sice napsáno plně mrazuvzdorná, ale jakmile přijdou první mrazíky, rostlina to nepřežije. Takže každý rok vypěstovávám ze semínek znova. S výsadbou je dobré začít dřív než píšou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika