Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - klíčivost semen, 2.2.2011
tak to je velmi zajimave! ja nastesti nenamacil:-) ale i tak dik za info!
Mandlovník, 2.2.2011
mám dve semena-pecky ze stromku z Pavlova, bohužel jsem je nechal od září do tedka v pokoji, sna dnevyschly... myslite, ze kdyz je dam stratifikovat, ze je tu jeste sance, ze vyklici? díky!
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 1.2.2011
např. - rajský Tornádo, Spencer, Albertovské, Zlatava, Start, Denár(je jich spousta) papriky např. - většina nehybridních odrůd, Amy, Superamy, Nigra, Rubínova, Jova, PCR V teplejsích lokalitach se sortiment rozsiri...
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
a na vysevje jeste mnoho casu... az tak 10.3. zacnu, nejdriv asi koncem unora zacnu celerem
snad se nebudu opakovat, asi sem to tu nekde psal.. vysevam do vysevniho substratu promichaneho s perlitem a dam do tuzsiho sacku a na 10 min na nejvyssi vykon do mikrovlnky, ve vetsim mnozstvi - znarodnil jsem od mamky stary hlinikovy papiňák a tak... celý příspěvek >
vloni to Ing.Dušková doporucovala namacet v Lignohumátu... já teda osobně vysevam zcela jinak
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011
koukam Jirko, ze jich zkousite opravdu mnoho, zatim mi teda prijde-narozdil od merunek, ze zakladni odruda broskvoni RH je prozatim stale tim nejlepsim, Wimpi, pochlubte se a hodte sem nejakou fotku stromku s plody, uz skoro umiram, že se nemuzu... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 31.1.2011
ja vim, to je take jedine stesti.-)
no ted je to skoda, ze sme nakonec na skole rustinu nemeli 
Možná škoda, že sem nechodí :-) jistě ale má málo času... ten odkaz je hodně zajímavej, bude to na celý večer - teda s překladem samozřejmě - ještě, že už to lze :-) diky, jinak konecne vidim i odrudu Brigantine, taky ji nikdo nenabizi, asi mam... celý příspěvek >
Řez - střih, 31.1.2011
Všechny narostly do výšky 180 - 340 cm, samozřejmě mají rovný kmínek, vedení chceme rýnsko hesenské a všechny mají sílu tužky...
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011
ja vim, ze se doporucuje sit papriky do perlitu, mne se to 1.rok co jsem to tenkrat zkusil neosvedcilo a uz leta vysevam do vysevniho substratu kde je i perlit, necham to proparit v mikrovlnce a po vychladnuti vysevam, vysledky jsou perfektní, a... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011
mozna ano, doporucuje se pry na vrstvu perlitu jeste dat savý papír, kvuli vyparu! ja mam vysevy obvykle nad topenim takze maji spodni teplo a plně jim to vyhovuje
pan profesor P.Pavloušek v jednom hlavním čsp.pro zahradkáře... velmi chválí stolní odrůdu TIGIN, nepěstuje jí tu někdo?
Řez - střih, 31.1.2011
Pěkné odpoledne, máme vysazené révy v řadě (různé odrůdy) a nevíme si rady s tím, jak rozlišné odrůdy ostříhat, výpočet řezu jsme našli, bohužel vše je bráno s tím, že výpočet udává vzdálenost rostlin od sebe, pak také řad a zatížení jednotlivých... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika