|
Příspěvky uživatele - 240.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 zdravim Vas, dost ma tu mrzia reakcie typu "ak si vobec kladies otazku, ci sa to oplati, si naprd zahradkar a padaj si kupit ten blevajz z obchodu". Predpokladam skor, ze autora otazky zaujimalo najma realne naklady na jeho pozadovanu plochu cca... celý příspěvek > |  | Benjamin - opadávají mi lístky, 5.4.2010 ok, vylucovacou metodou ma dalej napada poda - je presadeny? nema moc mokro? skusnostou som prisla na to, ze skor znesie sucho ako premokrenie, pri premoceni zahniju korene a voda sa nedostane do listov a tie opadaju a my v tom, ze opadavaju, lebo... celý příspěvek > |  |
|  | Cim zpevnit jilovity svah, 4.4.2010 dakujem zatial vsetkym za rady - nemohli by ste mi poskytnut fotky konkretnych porastov (nakolko ste ten problem uz sami (samy? :)) riesili), t.j. ako ten porast na Vasich svahoch vyzera? dakujem, adri |  | Benjamin - opadávají mi lístky, 2.4.2010 ja mam skusenost, ze mi opadal fikus, ked mal malo svetla. Mam ho asi 1,5m od okna. v listopad mu zacali padat listy a som sa docitala, ze je to nedostatkom svetla (skoncilo leto a vlastne uz aj jesen, t.j. menej svetla) a ako som ho potom... celý příspěvek > |  | Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 31.3.2010 teda, toto uz zacina vyzerat ako detektivka! :) ale normalne ma zaujima, co tam najdete a kde je pes zakopany, tak nas kazdopadne informujte! dufam, ze sa zahada coskoro vyriesi... adri |  | Prosim o identifikaci - fikus?, 30.3.2010 veru, mate pravdu!!! DAKUJEM!!! s tou trojkou ste to trafil/a, presla som net a jednoznacne to bude wiandy a nie microcarpa, ta sa mi skor javi, ze by podla tvaru listov mohla byt dvojka, ale som si nie ista. tak ci tak, trojka je odhalena a ja Vam... celý příspěvek > |  | Cim zpevnit jilovity svah, 28.3.2010  Prosim o radu, pripadne skusenosti. Za domem se nachazi svah, puda je snad cisty jil. Je potreba spevnit svah, ale nechceme tam travu nebo pod., protoze vzhledem ke sklonu svahu by bylo seceni velice narocne. Ma nekdo radu, cim spevnit tento svah -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|