Příspěvky uživatele - 134.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pachypodium - černání lístků, 30.9.2010
Velmi děkuji. Přesně jak píšete opadávají hlavně zjara, ty letní listy dobře vyvinuté některé vydržely. Zkusím je příští rok letnit. Jsem ráda, že nejen já mám tento problém, měla jsem zato, že dělám nějakou hrubou pěstitelskou chybu. Irena
Pachypodium - černání lístků, 30.9.2010 Obsahuje fotku
Mám ho už několik let a stále se mi nedaří přijít na to proč mu černají mladé nové lístky na vrcholu. Mám ho na světlém a teplém místě, vím, že nesnáší chlad a průvan. Zalévám nárazově po vyschnutí, zaleju. Hnojím 1x za měsíc kaktusovým hnojivem a... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 12.5.2010
To je dracéna, která vykvetla.
Barevnost gloxínie, 7.5.2010
Dobrý den, máme obdobný problém. Mamka si koupila africkou fialku růžovou s modrými proužky uprostřed, ale když jsem se jí z listu pokoušela namnožit, podotýkám že opakovaně několikrát, vždycky když ta nová z listu vykvetla, byla pouze... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.5.2010 Obsahuje fotku
Také pár fotek
Co dát do tmavší části obýváku?, 26.4.2010
Nebo zkuste hederu helix, ale jen tmavě zelené druhy. Je plazivá, nízká.
Gloxinie, 26.4.2010 Obsahuje fotku
Moje mamka si vypěstovala gloxínie ze semínek, opylila si zakoupenou bílou s tmavě červenou a semínka pak zasadila. Vzešlo jich 220 ks, mnoho jich rozdala a ještě zbylo.A některé světlejší i krásně voní. 
Kvetoucí dracéna, 8.4.2010 Obsahuje fotku
Naše stařičká dracéna opět letos pokvete. Kvete nám s občasným přerušením již mnoho let. Květy se rozvíjí vždy jen v noci a omamně voní. Většinou kvete na podzim, ale letos poprvé vyrazila na jaře.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika