Příspěvky uživatele - 230.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanibalismus u slepic?, 27.1.2013
Dobrý den. Chováme tři slepice.. Je jim zhruba rok a půl. Všechno probíhalo v pořádku.. 3nášely bez problémů. Potom jedna přestala snášet a viditelně jí narostl hřebínek a zčervenal.. Nesnášela, ale přesto sme si ji nechali. Dnes když je šel manžel... celý příspěvek >
Prosím o radu rozmnožení, 12.2.2012
Dobrý den, pokud Vám mohu radit, nechejte novou rostlinku na té mateřské tak dlouho, dokud nebude mít 2-3 kořeny a poté ji opatrně odstřihněte a zasaďte do stejného substrátu jako dospělé orchideje. Mě se orchidej také takto rozmnožila a doteď ji... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky do 500 m. n m.?, 7.9.2011
Dobrý den, nedávno jsme koupili poměrn velký pozemek na stavbu RD a rozhodli jsme se, že část pozemku osázíme ovocnými stromy. Pozemek se nachází v nadmořské výšce cca 500 m. n m., je svažitý směrem na jihojihozápad, sklon je cca 6-10%. Rozloha... celý příspěvek >
Pěstování mrkve a salátu, 19.4.2011
jo dá
Řízkování ananasu, 30.12.2010
kde to mám nechta zasychat ve tmě nebo to je jedno kde?jak pozná že je to vyschli dost asi to stmavne že?kam ji mám pak zapíchnout do substrátu na řízkování ne do stimulátoru na kořeny?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika