|
Příspěvky uživatele - 49.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ficus benjamina žloutne a opadává, 28.10.2010 Tak jsem to zarazila. Přemístila jsem ho do tepla, asi po 2 dnech přestaly padat lístky a nyní po měsíci a půl už raší spousta nových. Napadený škůdci nebyl.
Je tedy opravdu třeba hlídat teplotu světlo. |  | Poradíte název rostliny?, 26.10.2010 Ano, už jsem si to podle vaší rady našla, je to ona, děkuji. Fotka je moje chyba, fotila jsem to mobilem a měla nastavenou malou velikost obrázku:-( |  |
|  | Poradíte název rostliny?, 25.10.2010  Poraďte prosím název rostliny, příp. Vaše zkušenosti s pěstováním, moc děkuji. |  | Ficus benjamina žloutne a opadává, 14.9.2010 Aleno, moc děkuju, asi mi opravdu nic jiného nezbývá, oklepu listí co spadne a přenesu ho do tepla, až se ohřeje, tak ho zaliju a uvidíme, co nastane. Pak sem dám informace. |  | Ficus benjamina žloutne a opadává, 14.9.2010 A je, no předtím byl chudák 5 let na stejném místě a teď jsme se v červenci stěhovali, pak jsem ho v novém domě dala ven a teď zase zpátky, tak to asi opravdu bude tím.
Tak tedy, dá se nějak zachránit? máte někdo zkušenost? Díky moc, nerada bych o... celý příspěvek > |  | Ficus benjamina žloutne a opadává, 14.9.2010 Dobrý den, může mi někdo poradit, proč mi najednou žloutne a opadává ficus benjamina? Byl nádherný, hustý a během asi týdne lístky zežloutly a opadávají.
Může to být tím, že jsem ho nechala ještě koncem srpna venku, byly noci kolem 10 stupňů a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|