|
Příspěvky uživatele - 15.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenujetato rostlina?, 6.1.2011 Mohl by to být také nějaký druh Aeonia, ale nevím jaký. Uvidíte časem, pokud se bude snažit dělat kmínek tak to bude Aeonium. |  | Zazimování Cordyline australis "red star", 4.1.2011 Děkuji všem zúčastněným. Trochu jsem to tušila, jsem ráda, že jsem jí na balkoně nenechala |  |
|  | Zazimování Cordyline australis "red star", 3.1.2011 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jesltli máte někdo zkušenosti se zimováním této krásné rostliny. Na netu jsem nenašla k tomuto tématu skoro nic. Mám jí od jara, je určitě studenomilnější, ale nevím, jestli přežije i nějaký slabší mrazík a do... celý příspěvek > |  | Červ, 28.12.2010 Zcela určitě přímo v těch substrátech. Dlouhodobým skladováním před prodejem substrát začne většinou plesnivět a protože používají velký podíl kůry z plísní se začínají dělat houby. Nevím, kde by se tam mohlo vzít podhoubí, ale asi z... celý příspěvek > |  |
|
|
|