Příspěvky uživatele - 64.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010
o Dakru vím děkuji... mě se jedná o srovnání vyloženě těchto dvou kousků proti sobě..S
BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010
Dobrý den, Poprosil o zkušenosti s těmito sekačkami, popřípadě ö nějaké zásadní rozdíly co se týče sekacího ůstrojí a pojezdu... Jedná se o sekání vyšší až přerostlé trávy..děkuji Svoboda
Nastavenie tl. spínača VR2D, 30.5.2010
Toto je odkaz na stránky, kde se o tom psalo minulý rok.
Sběr trávy u Honda HRZ 536, 23.5.2010
Mám vyzkoušeno že pokud je trávník hustý a rostlý déle jak týden je skoro nemožné sekat na první výškovou polohu(nejnižší)se středně rychlým pojezdem lto sekačka prostě nenasbírá ucpe se otvor a je konec, kor jak je to vlhčí.Tudíž snad jen dát na 3-4... celý příspěvek >
Sběr trávy u Honda HRZ 536, 22.5.2010
Jinak souhlasím s tím že žluté plastové Al-Ko sbírá i celkově funguje dobře, to jsem si bláhově říkal, brigse a plast? brigse ne a plast radši ne..asi škoda..
Sběr trávy u Honda HRZ 536, 22.5.2010
Nevím, já mám stigu vše co by bylo problémové mám v pořádku a čisté nedávno jsem si koupil na zdejší rady dokonce i vyloženě sbírací nůž a nějaký extrémní rozdíl jsem nepocítil, jsem nadmíru naštvaný taky jsem chtěl stroj lepší ale ouha..Stará... celý příspěvek >
Stiga Turbo Combi 53 S (koš), 28.4.2010
Špatně plní už od koupení tudíž s novým (čistým)košem.Dokáže naplnit jen 7-10 centimetrovou suchou řídkou trávou což je pro mě o ničem.Co se týče čištění po každém čištění foukám kompresorem po každých třech drhnu rejžákem..prdek platný...
děkuji.. nůž je tam originál od koupení a je ještě pěkný sekačka má všeho všudy cca. půl sezony..jinak vám rozumím.Na staré měl nůž takové lopatky tohle má čistě jen nůž bez ničeho.Nevím leda bych musel asi na prodejce zase kuli záruce atd..
Vlastním tuto sekačku, a ač plácnu pro vás asi největší hovadinu co se stigy týče, ale jakoukoli trávou naplním koš do poloviny pak se zacpe otvor a konec... nevím proč kuli plnění koše a motoru Honda jsem stigu zakoupil a teď jsem z toho... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika