Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bertolini vs Vari, Agzat, 11.12.2012
Chtěl bych se hosta 4. 243 zeptat na jaké adrese uvidím stroje se šnekem a klečemi od Gutbrod. To co jsem našel, mělo vždy volant.
Bertolini vs Vari, Agzat, 11.12.2012 Obsahuje fotku
Nyní od pluhu. Nevím jak to redaktor poskládá, co bude první. Jsem v podezření. K pluhu bych chtěl ještě dodat, že má pološroubovou odhrnovačku a tím pádem velmi dobře obrací a zaklápí brázdu. Oraniště v žádném případě nevypadá jako na snímcích u... celý příspěvek >
Bertolini vs Vari, Agzat, 11.12.2012 Obsahuje fotku
Když se ta 1kW rozežene po celé převodovce a částečně nápravě, nemusí se nic smažit. Povrch je dostatečně velký, aby docházelo k chlazení. Je pravda, že např při orbě je to celé pěkně horké. Nejsem až tak velký puntičkář, abych to měřil, už jen... celý příspěvek >
Bertolini vs Vari, Agzat, 10.12.2012 Obsahuje fotku
Nevím co mi chcete říci. Nikde jsem nepsal o smýkání. Možná smýkáte sám, když o nějakém smýkání víte. Psal jsem o jistých problémech se spojkou, motorem a pneumatické regulaci otáček. Koukám se na videa doporučená firmou. Takže nevím co se komu co... celý příspěvek >
Nestejnoměrné vzcházení sadby, 9.12.2012
Sice hodně pozdě, ale jenom přeci. Velká nerovnoměrnost při vzcházení brambor je způsbena s největší pravděpodobností činností člověka a jeho chemie. Jestliže máte sadbové brambory z bramborárny, která má ve svém sortimentu brambory konzumní a... celý příspěvek >
Bertolini vs Vari, Agzat, 6.12.2012
Na videu od Vari, předvaděč odemyká jedno kolo na konci každé brázdy a tím otáčí soupravu. Nepovažuji to za nějaké echt řešení. Na konci brázdy pustit kleče a jít si ke kolu hrát s cvrčkem, zvláště, když to lehce tarokuje. Snížit více otáčky, nebo... celý příspěvek >
Bertolini vs Vari, Agzat, 4.12.2012
Každý se musí rozhodnout a zvolit variantu, která vyhovuje. Šnek např. spotřebuje až 30% výkonu motoru. Odstředivá spojka má něco do sebe, ikdyž jsou tam mouchy. Mám Vari IV s 80sátkou spojkou, nezastaví přesně v místě kde chcete, mám na mysli... celý příspěvek >
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 28.11.2012
Chtěl bych trochu reagavat, hlavně na chutěa vzpomínky. Možná je to jinak. Já dodnes vzpomínám jaký byl domácí chléb ze žitné mouky, pečný v pekarčáku u stařenky, to je babičky. Pekla nejen pro sebe, ale i celou řadu sousedů. Bochánek zabalený v... celý příspěvek >
Zelené brambory, 21.11.2012
Ale můžu - letos to sice nebude -když splním podmínky, které jsem posal v minulém příspěvku. brousek
Zelené brambory, 20.11.2012
No ono je to trochu složitější. Nejsem sice botanik, ale pokusím se to přiblížit. Aby nasazené brambory vyrostly, musí u nich proběhnout určité období vegetačního klidu s podmínkami nedovolujícími růst. Říká se tomu dormance. Když budete chtít ke... celý příspěvek >
Technika orby, 15.11.2012
Pro hosta 128.22 - k vymezení vůlí dojde vždycky při zahlubování a vyhlubování pluhu. Vůle se neustále zvětšují postupným vymačkáváním materiálu závěsu a nastavovacího tělesa. Výrobce zvolil tuto variantu a my se s tím musíme smířit. Aby to bylo... celý příspěvek >
Technika orby, 12.11.2012
Stando, při tak nízkém porostu, jak je v příspěvku pana FJ 161.9 z 13.12.2009 v 21:52, neni třeba provádět žádné "mydlení", pluh NM1-017 zvládne kvalitně zaklopit mnohem vyšší porost, jsou vidět jen hřebeny brázd. brousek
Technika orby, 12.11.2012
Hoste 130.61, udělal jste chybu tím, že na pluhu něco přivařujete. Toto se dělá jen v případě, že se něco ulomí. Musíte si uvědomit, že na samotném pluhu jsou tři místa k seřízení. První je přímo na slupici, povolením šroubů můžete naklápět orební... celý příspěvek >
Technika orby, 9.11.2012
Konečně jsem dočetl téma. Největší problém zaklápění a prokluz kol. Já jsem si pořídil taky VariIV. Při diskusích s chlapy jsem zjistil, že všichni si stěžují na kvalitu obracení půdy - zaklápění. Když jsem to zjisti, tak mne okamžitě přešla nákupní... celý příspěvek >
Břečťan jako příčina?, 8.9.2012
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo odpovědět na můj, možná mylný názor,  zda je možné, aby příčinou úhynu stříbrného smrku 40 let starého, 15 metrů vysokého v dobré kondici,  byl silný porost břečťanem?  (větve i... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika