Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boubelka a zvonek celkem podoba, 2.2.2010
Obvykle dávám přednost zvonkům - je v nich daleko více rozdílných typů. Boubelky - Platycodon - tolik nepreferuji. Josef.
Borovice Pinie, 2.2.2010
To by možná mohlo být padání klíčních rostlin, proti kterému je účinný Previcur, o němž se zde v týdnu také psalo. Josef.
Označovacie štítky, 2.2.2010
Pro trvanlivé označení jsou dobré také tzv. DYMO kleště, které vyrážejí (vytlačují, tisknou) písmena do samolepicí umělohmotné pásky. Dříve tento přístroj vůbec nebyl k sehnání anebo za mnoho peněz, nyní třeba v dobrých papírnictvích apod.) se již dá... celý příspěvek >
Cibule šafránu - Crocus sativus, 1.2.2010
Myslím, že někde v Bílých Karpatech (místo nevím, ale jistě by se to dalo dohledat) je louka s výskytem zplanělého šafránu ještě z dob jeho pěstování před několika stovkami let. Josef.
Poznáte rostlinku?, 1.2.2010
Vše je asi dobře okopírováno, ale k vranečku (Selaginella) mi nesedí druhý název - šípatka - a už vůbec ne čeleď žabníkovité - Alismataceae. (Šípatka je český název pro vodní bylinu Sagitaria - a ta by z čeledi žabníkovitých mohla být). Vraneček... celý příspěvek >
Zajíci - škodná, 1.2.2010
Habr Vám snadno obrazí, nebojte se a bude ještě hustější. Zající zahradničí dobře :-). Akorát nyní máte živý plot o 70 cm nižší. (Pro příštích několik let ale zajíce k plotu nepouštějte). Josef.
Borovica cierna - preziju vonku semenaciky?, 1.2.2010
Myslím, že mají šanci přežít. Dovnitř bych je nedával. Možná je sundat z okna a postavit za domem do sněhu, aby byly více chráněny sněhovou přikrývkou (na okně příliš promrzají a teplota se často mění). Josef.
Previcur, 29.1.2010
Ano, je vhodný při všech výsevech, pomáhá prodi padání klíčních rostlin. Josef.
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 29.1.2010
Jistěže není pozdě. Normálně je zasaďte do květináčů a udržujte vlhké, spíše v chladnějším místě než přímo v teple. Vykvetou Vám a na jaře je pak můžete vsadit do záhonů, kde pak zatáhnou. Josef.
Jak pěstovat litchi?, 29.1.2010
Jen se vás tak zeptám lidičky: vám liči chutná? (Já z něj nijak nadšenej nejsem). Josef.
Pílenie ladu motorovou pilou, 27.1.2010
S výše uvedeným celkem beze zbytku souhlasím. Jen bych ovšem dodal, že rybám to zase tak dobře dělat nebude, asi ohluchnou: jak by Vám bylo, kdyby Vám někdo řezal strop nad hlavou? Ve vodě se zvuk velmi dobře přenáší. (Ovšem sekámí ledu sekerou... celý příspěvek >
Rozmnožovanie gaštana jedlého, moruša čierna, 26.1.2010
Využiji tohoto vlákna k dotazu: dočetl jsem se, že plody Broussonetie jsou jedlé. Máte s tím někdo zkušenosti? (Vzhledem k příbuzenství s morušemi - proto to vkládám sem - anebo s fíky apod. by to bylo možné). Já mám samčí rostlinu a tak jsem bez... celý příspěvek >
Poznáte, co vyroste?, 25.1.2010
Nepamatujete si ani, zda to byl keř, trvalka nebo letnička? (Ale klokoč to určitě nebude). Foto není dostatečně zřetelené a chybí velikost (položte to třeba na milimetrový papír...) Myslím však, že si opravdu butete muset počkat... Josef.
Neznámé rostliny z Itálie, 25.1.2010
Myslím, že na první fotce je abélia - Abelia. Ta by u nás měla venku vydržet. Trachelospermum podle mých zanlostí, mráz nevydrží. (A to jsem rád, že p. Jiří Janča taky něco nepozná, ale okruh jste samozřejmě trefil správně). Josef.
NPK pod stromy, 21.1.2010
Hlavně nesypat na jedno místo, ale rozptýlit po celé ploše pod korunou, nejvíce po jejím obvodu. (Viděl jsem totiž i hnojení hrstmi hnojiva přímo ke kmeni a následné popálení pletiv kmene a odumření stromku). Josef.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika