Příspěvky uživatele - 36.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se starat o strelizii?, 15.4.2012
Prosím poradí mi někdo jak se starat o strelizii??
Calathea usychá, 15.4.2012
dobrý den mám calatheu a usychají jí konce listů.Co s tím??
Strelicie - slunce ano nebo ne?, 15.3.2012
mám malou strelicii o čtyřech listech pátý už leze.dokud na ní nesvitlo slunce listy byli ok.jakmile na ní na okně ted svítilo tak se listy začali trochu kroutit směrem dovnitř a špičky listů schnou.poradíte mi???jarka
Kalathea usychá, 15.3.2012
dobrý večer mám krásnou kalatheu ale usyhjí jí listy od špiček už je to až do půlky listů.stále jí lezou nové a nové listy ale po pár dnech začnou osychat.poradíte proč??děkuji.
Vadnutí Calathei, 15.3.2012
jakým způsobem vám chřadne??
Osychání listů u kalathea, 15.3.2012
dobrý den koupila jsem si Kalatheu.po chvíli ji začaly osychat listy až do půlky a schne dále.poradte mi co s ní je krásná nechci o ni přijít.jarka
Strelizia reginae, 15.3.2012
dobrý den.taky jsem si koupila strelicii v bauhausu.má zatím jen čtyři listy.dala jsem jí na okno, a než vylezlo slunce byla ok.jakmile ale začalo do okna svítit slunce, tak se jí to nelíbilo začali se jí po okrajích kroutit listy a konečky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika