|
Příspěvky uživatele - 60.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to Cereus, Euphorbia nebo Stephanocereus?, 17.6.2012  Nemůžu přít na jméno kaktusu co jsem si právě koupil... Sloupovitý kaktus, vysoký cca 5 cm se šesti žebrami a zvláštními trny se nejvíce púodobá stephanocereus, ale nemá trny na žebru v chuchvalci po 6, 7, 8, ale má pouze 1 středový tr. Takže má na... celý příspěvek > |  | Odrůda třešně, 22.6.2009 Dobrý den.Nevíte název chrupky, která je nyní už zralá a má krátkou stopku cca 2,5 cm.Děkuji |  |
|  | Rezistentní angrešt, 8.3.2008 Jsou sice odolné padlí, ale chuťově prý nic moc. Který resistent je podle vás chuťově nejlepší? Děkuji za odpověď Tomášek |  | Okrasný listnáč, 22.2.2008 Také souhlasím se Sakurou - dobrý nápad. Pokud budete shánet pro jindy jehličnan, tak doporučuji Sibiřský cedr má nejvíce enereticky proudících vlastností ze všech stromů, které kdo kdy videl:-) Zmínky o něm jsou i v bibli, což je o malo kterém... celý příspěvek > |  | Mimosa pudica - Citlivka stydlivá, 22.2.2008 Mimosu mám, špatně se množí. Ale sehnat se dá a to na výstavách - ja jsem si jí koupil na výstavě V Lysé nad Labem a jsou to vystavy které jsou propagovány i Receptařema a mediálně se o nich člověk dozví, na těchto výstavách získáte mnohdy až... celý příspěvek > |  | Vysetí nové trávy, 4.6.2007 Lepší je počkat pár dní protože záleží na typu půdy. |  | Jakou rotační sekačku?, 24.5.2007 Jsem na tom obdobně, vybírán a zúžilo se mi to na tři (cca. do 12.000,- Kč). První je již zmíněná z OBI - Troy Bilt 6553, motor BS, 6,5 PS (nyní za 11.990,- Kč), druhá je z Baumaxu - Honda (Mc Culloch, Elektrolux , s OHC) 5,5 PS, nyní za 12.990,- Kč... celý příspěvek > |  | Jabloň Goldstar a Aneta, 27.3.2007 Zakoupil jsem stromky uvedených jabloní.O Goldstaru tu pár informací je,ale Aneta je zimní jablko a víc nic.Může mi někdo poskytnout podrobnější popis. Děkuji Tomášek |  | Odrůda rajčete, 20.3.2007 Jakou orůdu rajčete(s pravou rajčatovou chutí) mi můžete doporučit? Nerad bych pěstoval ty červené kuličky,které v supermarketech vydávají za rajské. |  | travní sekačka, 22.8.2006 Travní sekačka s motorem Briggs-Stratton má již po letech značně zkorodované šasi.Nemate kontakt,kde koupit nové ?Na přestavbu.Motor je OK.Dík TOM |  |
|  |
 |
|
|
|