|
Příspěvky uživatele - 67.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámé rostliny, 19.9.2012 Je to ten eschynanthus! Děkuji. :-) |  | Neznámé rostliny, 19.9.2012  Ještě fotka květu. |  |
|  | Neznámé rostliny, 19.9.2012  Nepoznal by někdo ještě tuto rostlinu? Překrásně kvete červenými květy (přikládám foto). Všechny ženy u nás v rodině tuto rostlinu mají, ale ani jedna z nás neví, jak se jmenuje. :-) |  | Neznámé rostliny, 18.9.2012 Mnohokrát děkuji. :-) |  | Neznámé rostliny, 13.9.2012 Ano, je to on, mnohokrát děkuji! :-) |  | Neznámé rostliny, 12.9.2012  Ještě tato: |  | Neznámé rostliny, 12.9.2012  Dobrý den,
nevěděl by někdo, jak se jmenují tyto rostliny?
Děkuji. |  | "Nastydlý" zamioculcas, 10.9.2012 Dobrý den,
prosím o radu. V kanceláři mám zamioculcas, zalévám ho tak jednou týdně, ale všimla jsem si, že na nových výhoncích se objevují tmavé skvrny, kolegyně mi říkala, že prý zřejmě nastydl. Co s tím? Je možné ho nějak uzdravit, nebo si... celý příspěvek > |  | O jaký sukulent se jedná?, 26.8.2012 Vypadá to, že by to mohlo být ono, mnohokrát děkuji! :-) |  | O jaký sukulent se jedná?, 24.8.2012  Dobrý den,
od kamarádky jsem dostala k narozeninám sukulent, bohužel k němu nebyl žádný lísteček s názvem a doporučeními, jak o něj pečovat. Byla bych velice ráda, pokud by se někomu podařilo tuto rostlinu identifikovat a poradit mi, jak o ni co... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|