Příspěvky uživatele - 239.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název kytičky, 29.7.2013
Myslím, že se hedná o kolopejku - Kalanchoe. Není to ten úplně běžný typ, ale takový, s většími, delšími, převisajícími květy - snad Kalanchoe mangini (anebo jiný druh - laxiflora apod.) Josef.
Identifikace plevele, 29.7.2013
Stále si myslím, že se jedná o konopici. Nejspíše konopici polní? Já bych ji vyplel. Někde jsem zahlédl, že je léčivá. Josef.
Co je to za rostlinu?, 29.7.2013
Vždyť to také máta je. Tedy jeden konkrétní druh máty a to máta dlouholistá - Mentha longifolia. Josef. (A drobné poznámečky k otázce. 1. toto je fórum "pokojové rostliny.cz" 2. vhodnější by tento dotaz byl na fóru "zahrada.cz" 3.... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 29.7.2013
Blahovičník - Eukalyptus - není takhle jemně chlupatý. Teď jsem si zadal do vyhledávače Plectranthus,,, hned mi to nabídlo tři druhy - coleoides, argentatus, amboinicus... - a podle obrázků si myslím, že je to právě ten třetí. Úplně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika