|
Příspěvky uživatele - 12.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 19.1.2013 Mám tuto květinu také. Dokud jsem ji nedala v létě na zahradu - tzv.letnění, myslela jsem, že nevydrží. Moc ji pobyt venku prospěl. Nemám ji ještě tak dlouho, aby kvetla, ale snad se toho také dočkám. Než jsem si přečetla Váš dotaz, také jsem... celý příspěvek > |  | Sukulent, 24.9.2011  Ráda bych se pochlubila sukulentem Euphorbia cristata. Jak jsem se dočetla na stránkách internetu je každá z těchto rostlin originál. |  |
|  | Plod ze Štúrova, SK, 24.9.2011  Prosím o název zobrazeného plodu. Děkuji Jindra |  | Co je to za rostlinu?, 24.9.2011  Prosím o radu k zobrazené rostlině. Děkuji Jindra |  | Začátečník a kvokající slepice, 9.9.2011 Mile chovatelky :-)
moc dekuji za vase prispevky, uplne jste me navnadily a dodaly odvahy a odhodlani. pristi jaro bych take rada zalozila maly chov slepic. Zatim sbiram informace a premyslim, kde sehnat kurnik s vybehem, jaky druh slepic koupit,... celý příspěvek > |  |
|
|
|