Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008
Vstavač mužský. Orchis mascula. Karlos.
Neznámý stromeček, 22.5.2008
Dyť jsem napsal co to je. Není víc co řešit.!!! Karlos.
Ovisnute kalanchoe, 7.5.2008
Zkuste přeřízkovat ten vřšek, kalanchoe koření snadno a rychle. Světlo je základ u kalanchoe. Jsou to hodně světlomilné kytky, nejlépe na jižní okno. To vaše je poněkud vytažené. Karlos
Třešeň, 7.5.2008
Bavil jsem se s jedním člověkem. Bylo mi řečeno že třešeň u nich na zahradě sice kvete, však květy obsahují pouze prašníky. Úroda pak nestojí za nic, květů s bliznami je prý velmi málo. Nevíte o co se může jednat? Měla by to být Kordia Karlos
Druhový název ficusu, 30.4.2008
koukám, že tohle Synadenium má fakt kdekdo...:-) Karlos.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 24.4.2008
Zdravím, dočetl jsem se zde, že AGZAT vede nad Vari stroji (jednou) převodovkou pro vše a jeho využitelností s příslušenstvím k Vari. Jsou nějaká negativa? Tedy kromě toho, že je to firma zahraniční a že jeho zastoupení, servis bude oproti... celý příspěvek >
broskvoň z pecky, 17.4.2008
Rád bych se zeptal, jak vážete materiál při očkování, nejen broskvoní. Vážete to na sílu, nebo jen lehce? Kdy povolujete úvazek? Ptám se, protože mám letos méně chycených oček, dával jsem tři, takže dobré, ale i tak... mě to štve. Na podzim se... celý příspěvek >
hodí se k sobě tyhle kytičky?, 15.4.2008
Ty do červena vypadaj spíš jako Fittonie. Karlos.
Co je to za rostlinu?, 9.4.2008
Sice se říká že jsou bezproblémové, ale lidi co znám o ně celkem brzo přišli:-) Karlos
Cherry a hrušková rajčátka, 8.4.2008
Pokud jde o perun, tak mě zklamal. Strýc kdysi pěstoval hodně podobná žlutá rajčata ale tvar byl spíš peckovitý, ne kyjovitě hruškový, byla výborná aromatická. Nesehnal jsem je, pouze perun... ten mi ale extrémě praskal a chuť zas tak dobrá... celý příspěvek >
Zantedeschia, 8.4.2008
Jestli nemáte Z. aethiopica, klasické bílé kaly, ty kvetou spíš v zimě, letní jsou Z. albomaculata a Z. rehmanii, Z.elliottiana s květy s šiřší škálou barev a často s tečkovaným listem. Karlos.
Petrklíč, 8.4.2008
Mno divné to je, snad byste si všimla semenáčů... Já mám zkušenost s postupným zmenšováním květů, barvy však opravdu drží, semenáčky máme různobarevné, ne jen žluté.  Dost často se u tulipánů stává, že se mění barevně, ale to je virová... celý příspěvek >
Petrklíč, 7.4.2008
To se mi nechce věřit, možná tak menší květy, ale geneticky rostlinu nepozmněníte... Karlos.
Ako sa starať o Cymbídiu počas kvitnutia?, 26.3.2008
Pokud máte chladnou místnost s dostatkem světla, dejte ji tam, bude kvést déle, pokojové teploty moc nemusí.  Pokud ne, není co radit :-)... Karlos.
vánoční nebo velikonoční?, 26.3.2008
Vypadá na vánoční. Pošlete foto květu:-)
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika