|
Příspěvky uživatele - 186.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadená lilie, 10.6.2008 No, typuju Fusarium, ale je to fakt jen typ.
Karlos. |  | Mladé rododendrony - kdy pokvetou?, 5.6.2008 Těm stálezeleným ronďákům bych dal trochu času. Často si je lidé koupí nakvetlé ze školky, a pak po přesazení, než rostliny pořádně zakoření, narostou jen výhony s vegetativními pupeny. Ty co mám doma nekvetly po přesazení ani jeden, a to byly... celý příspěvek > |  |
|  | Synsepalum dulcificum, 4.6.2008 Já teda taky nechápu co dělá tahle exotická věc u hrušní, stejně jako cibule v hlízách, hlízy v cibulích, mandloně ve slivoních, pokojovky v trvalkách a td, a td...
Karlos. |  | Codiaeum, 4.6.2008 krotony jsou prý podle literatury dost vlhkomilné. Obecně se doporučují vitrýny či skleníky pro zdárný růst, ale určitě to jde i volně v bytě. Někde jsem ale četl že v bytě mohou v sušším prostředí dost vyholovat a ztrácet spodní listy, nejeden... celý příspěvek > |  | Synsepalum dulcificum, 4.6.2008 Stanislaw: :-) jo je to pro mě moc. Za jedno semeno je to moc. Je to o pomyslných hranicích, kdy už mi to příjde drahý a kdy ještě ne. Jedno semeno bych nevyséval, tedy pro sebe a pro známé, nejméně 4, raději více. Takže to máme 200 a s poštovným a... celý příspěvek > |  | Synsepalum dulcificum, 3.6.2008 Pěkně drahé.
Karlos |  | Problém s hrušněmi - spála?, 3.6.2008 Já tedy vůbec nechci věřit že by to byla spála. Ne že bych chtěl jakkoliv zpochybnit předchozí komentáře, ale např. ty výhony u nás, co jsem objevil, zvadnou z ničeho nic, pěkně zelené, bez změny barvy, bez povlaku, jen tak. Pak sesychají a černají.... celý příspěvek > |  | Problém s hrušněmi - spála?, 2.6.2008 hm, tak čtu, jestli náhodou někdo nemá podobnej problém, a opravdu má.
U nás u baráku (vsetínsko) tedy takto povadlo a zčernalo jen malé procento výhonů. Povadly i výhony rostoucí z části, která byla před dvěma roky naroubovaná. Tohle jsem viděl... celý příspěvek > |  | prosím, co je to za kytku, 2.6.2008 Můj skromný typ je: kříženeček ze skupiny Iris x hollandica.
První co mě napadlo byl K. žlutý, ale samozřejmě nejen podle listů ale ani podle květů to neni on.
když tak mě opravte.
Karlos |  | Výmladky švestek po celém sadu, 30.5.2008 Zahrádkáři nejen v ČR mají asi rádi chemii, a výrobci hnojiv a přípravků to dobře vědí. Rozrostlo se to ve velký business. Hnojiva, postřiky, nekvalitní náčiní, samozavlažovací truhlíky. Hnojivo na pelargonie, hnojivo na rododendron,... celý příspěvek > |  |
|  | Rhododendron - škůdce?, 30.5.2008 Jo listy ožírá Lalokonosec, imaga na listech, larvy na kořenech, docela nepříjemná potvůrka. Prej se dá stříkat, a kořenové baly prolévat nějakým přípravkem, ale čím, to jsem nezjšťoval...
Karlos. |  | Co je to za keř s bílými přírůstky?, 30.5.2008 Trochu mi vadí že tuhle vrbu musí mít skoro každý... a ještě na klacku...
Trochu to svědčí o současném vztahu lidí k zahradě...
Karlos. |  | Vypěstování podnoží, 29.5.2008 Petr: Já letos vysel opět myrobalány, pak teky semena wangenheimovy a nějaké durancie. Ten myrobalán přestože se musí dost čistit a podrůstá, roste fakt rychle. Podle mých zkušeností se dá již další jaro roubovat, nebo pak až v létě očkovat. Letos... celý příspěvek > |  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008 Podle fota je to subsp. signifera Vstavač mužský znamenaný, nám to roste za barákem. Je to nejčastěší vstavač na valašsku, lidi tomu říkaj kukačka, přitom pravá kukačka roste na několika málo lokalitách, a spíš ustupuje. Tenhle vstavač je zajímavé... celý příspěvek > |  | prosím co to může být?, 28.5.2008 Rubus odoratus.
Karlos. |  |
 |
|
|
|