Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc švestek, 23.6.2008
Tak to vypadá zajímavě... na tohle si netroufám, jen bych přihodil že mi to připomíná lišejník... Karlos.
Proč nemá lačkovka lačky, 20.6.2008
Mno to by mohlo být ono. Co jsem viděl tak prodávané holandské a jiné zboží bylo v čisté rašelině běloruského typu. V jejich rychlokultuře to funguje, ne však v kultuře amatérů, ne dlouhodobě. Ona se časem dost znehodnotí ta rašelina a pak může mít... celý příspěvek >
Nemoc švestek, 20.6.2008
Fotku nebo nic! Karlos
Neznáte tuhle kytičku?, 19.6.2008
Ostrožka. Consolida orientalis. Když tak mě opravte. Karlos.
Kdy rozmnožit vandu, 19.6.2008
No já myslím že lépe bude počkat, až bude oddělek vypadat soběstačně a bude mít dost vlastních kořenů. Karlos.
Proč nemá lačkovka lačky, 19.6.2008
A jaká je to Nepetheska? Pokud máte skleník typuju že chyba bude v substrátu. Některé rašeliny jsou dost nevhodné, jejich pozdější rozklad a změny chemismu mohou působit problémy. Také jsem kdysi měl N. x mixta zasazenou v blbé rašelině a nedělala... celý příspěvek >
Lofos - popínavý, 18.6.2008
Na fotce je Asarina erubescens, nebo taky Lophospermum erubescens. Obvykle se prodává v červené, nebo spíš purpurové.  Kytka je to vytrvalá, dobře se množí řízky, ale s přezimováním za oknem Vám moc šancí nedávám. Je dost robustní na rozdíl od... celý příspěvek >
Roubování švestek, 17.6.2008
Takže, přihodím špetku. Celý plod opravdu ne. U švestek wangenheimových není s čištěním problém ale u myrobalánů a durancií to problém je. Dužninu je nejlépe odstranit uplně. Nejprve je zmáčknu v ruce a pecku z nich jakoby vytlačím(vystřelím) do... celý příspěvek >
Mountfield TDL 484 TR B, 16.6.2008
Mám stejnou sekačku a měl jsem letos i stejný problém. Vyčistil jsem plastovou trubičku zakončenou sítkem, byly na ní smítka. Motor teď běží plynule. Bohužel jsem pořádně neutáhl hlavní šroub, kterým je nádrž k bloku motoru přišroubována, a šroub... celý příspěvek >
O jaký druh rostliny se jedná?, 16.6.2008
Daniela:  zrovna já jsem maník co to tady poslední dobu čte i několikrát denně a "nažhaven" čeká na nové dotazy, především ty poznávačkové:-) Ono jich ale stejně moc není... Karlos.
Ficus benjamina - radikalni rez, 16.6.2008
Já bych ho fiknul dole nad některou ze spodních větví. Každopádně z vrchní časti bych udělal třeba deset normálních (15 - 20cm) řízů a napíchal pod folii do množárenského substrátu, nebo dal přímo do vody... Přebytky můžete rozdat... celý příspěvek >
O jaký druh rostliny se jedná?, 16.6.2008
Tahle věc se tu vyskytuje znovu a znovu. Synadenium grantii... Karlos.
Jak jste na tom s kadeřavostí?, 16.6.2008
Kdyby jen listy, ale i celé nově rostoucí výhonky jsou napadeny, kroutí se a duří... hrozný pohled... příště už fakt asi budu stříkat dvěma přípravky:-) Karlos
Popínavé lsetničky v nádobě?, 12.6.2008
Ono těch popínavek je docela dost. Thunbergia, Asarina(erubescens, scandens), Cobaea scandens, Ipomaea quamoclit, Ipomaea x multifida, Ipomaea(mina) lobata,  nezapomeňme na staré dobré mučenky hlavně P. caerulea, která úpal přímo potřebuje aby... celý příspěvek >
Jak vypěstovat broskvoň, 11.6.2008
Tady v broskvoních se to řešilo celkem dost, najdete pod názvem "broskvoň z pecky" Karlos.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika