|
Příspěvky uživatele - 88.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo co je to za rostlinu?, 30.3.2011 Já strašně moc děkuju Lídě a panu Josefovi.Dnes jsem rostlinku přesadila a uvidíme.Opravdu moc děkuju.Lucka |  | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 29.3.2011  Myslela jsem si, že je to monstera, ale nevim, nevim... byla dárek od přítele a ten neví jak se rostlinka jmenuje... vkládám ještě jednu fotku... |  |
|  | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 29.3.2011  Zdravím.Tuto rostlinku mám šestý rok... je poněkud menší než by po těch letech asi měla být, ale měla jsem ji na místě provizorním až teď jsem ji přemístila na lepší a stálé místo.Za těch šest let mi nějaké listy narostly, ale mezi tím zežloutly...... celý příspěvek > |  | Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 29.3.2011 Ano to je ona.Hurá...:-)Moc děkuju... hned so ji jdu najít... Ještě jednou velké díky!!!:-) |  | Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 28.3.2011  Tak fleky nemizí a koukala jsem na obrázek té rostliny co jste tipovaly, že to je, ale není to ona... je hodně podobná lopatkovci ale je nasilnějším stonku... neví ještě někdo co by to mohlo být za pokojovku?Lucka |  | Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 15.3.2011 Dobrá, zkusím to... ale nevím jestli to pomůže... ani vlhkým hadrem to nešlo dolů... děkuju za radu...:-) |  | Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 14.3.2011 Ne ne, jsou z vrchu... vypadájí jakoby lepkavé, ale nejsou... |  | Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 11.3.2011  Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví co je to za pokojovku?Je hodně podobná lopatkovci, ale zajímal by mě její pravý název.A ještě se chci optat toho kdo jí má, jestli někdy neměl takové flíčky na listech, vypadají jako lepkavé ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|