Příspěvky uživatele - 88.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 1.7.2011
Já moc děkuju za radu :-)Moc jste pomohli! Je to aglaonema a konečně vím co s ní! Moc děkuji Lucka
Alokázie, 1.7.2011
Mám prosbu... Alokázii mám cca 2 roky a dnes jsem koukala, že leze asi další list, ale když jsem se pořádně podívala tak jsem zjistila, že asi bude kvést... tak bych chtěla vědět jestli je to opravdu květ a taky proč má tak málo listů... většinou... celý příspěvek >
Durman - přes den má listy zvadlé, když na něj svítí slunko a ráno je má normální, 6.6.2011
Ahá... já ho hnojila kryslatonem plod a květ a když ho zaleju tak i ráno má v misce trochuky Luckavody... bojim se abych ho nepřelila...:-(Smím se optat jaké používáte vy hnojivo??A kvetl na tom záhoně???díky Lucka
Durman - přes den má listy zvadlé, když na něj svítí slunko a ráno je má normální, 2.6.2011 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotka...
Durman - přes den má listy zvadlé, když na něj svítí slunko a ráno je má normální, 2.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den.Mám poprvé možnost pěstovat Durman, dostala jsem ho loni na podzim.Zimu přežil v osvětlené místnosti s nižší teplotou a momentálně je venku.Mám ho pod stříškou u verandy a je docela ve stínu, jen odpoledne tam chvíli svítí slunko.Chci se... celý příspěvek >
Stefanotis - Věncovec, 24.5.2011
Strašně mooc děkuju za radu a vůbec za napsání!!!:-)Přesazovala jsem začátkem Dubna myslím, už si to nepamatuju... ale začnu z vrchu zalívat a uvidím... mrzí mě to, byla jsem ráda, že krásně obrostl a teď bohužel žloutne :-(Šlo by dát fotku toho... celý příspěvek >
Stefanotis - Věncovec, 23.5.2011
Moc děkuju, ale já potřebovala radu pěstitele který ji doma má.Jestli má nějakou zkušenost.:-(Ale děkuju Lucka
Stefanotis - Věncovec, 23.5.2011 Obsahuje fotku
:-(Hmm, koukám,že mi nikdo neporadí.Chtěla jsem připsat, že zalívám jednou týdně a mám ho na okením parapetu směr na západ.Mám pod květníkem nízkou podmisku kterou plním celou.Už nevím co dělat.Včera jsem šáhla prstem do květníku a do poloviny byl... celý příspěvek >
Tchýnin list, 22.5.2011
Ahá... já jsem ho takhle koupila teda, ale asi ho tak aji nechám... třeba časem si s tím pohraju a udělám to podle Vás jak říkáte.Je to škoda... mám i ten druhý stále zelený stojí pěkně vedle sebe a vypadá to moc hezky.Moc děkuju za rady všem!!S... celý příspěvek >
Stefanotis - Věncovec, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Ještě jedno foto :-)
Stefanotis - Věncovec, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Zdravím.Měla bych dotaz na věncovec! Mám ho asi tři roky.V zimě měl málo lístků a na jaře krásně obrazil! Posledních pár dnů žloutnou lístky a nevím proč... zalévám jednou týdně..zatím nehnojím, mají substrát pro pokojovky a ten nějakou dobu nemám... celý příspěvek >
Tchýnin list, 20.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den.Mám prosbičku... už asi druhý rok mám tchýnin jazyk, je to ten co má okraj světlounký... rostou mi nové a nové lístky, ale už nemají ten okraj... nevíte čím by to mohlo být?Mám ho v kuchyni na skříňce a světlo má... předem děkuji za ospověď... celý příspěvek >
Nevíte, co je to za rostlinu?, 5.5.2011
Zdravím.Opravdu se jedná o Campanulu-zvonek.Sama jsem si ho minulý měsíc v kauflandu koupila a mám s ním problém, začali schnout kvítky.Tímto bych se i já chtěla optat co s ním mám dělat, jak zalívat a kam ho mám dát aby se mu dařilo.Chtěla jsem si... celý příspěvek >
Poraďte prosím co je to za orchidej, 25.4.2011 Obsahuje fotku
Přidávám foto:
Poraďte prosím co je to za orchidej, 25.4.2011
Dobrý den.Mám dotaz, poznáte někdo co je to za druh orchideje a jak se mám o ní starat?Mám ji dva roky a kvetla pouze jednou a to když byla zakoupena.Mám ji na západním okně a zalévám když si vzpomenu.Listy má pěkné, jen mi zežloutl jeden výhon bta... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika