Příspěvky uživatele - 88.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o název pokojovky, 13.11.2011 Obsahuje fotku
Zdravím... no mě se zdá, že je to vánoční růže... sama ji mám a zalévám ji 2x do týdne a jen malinko... drží krásně... jen mi asi nezčervenají lístky, ale dělá mi radost už jen to jak vypadá... přidávám foto pro srovnání, ale myslím si, že je to... celý příspěvek >
Vrísea jak ji nechat zakořenit, 13.11.2011
Zdravím a moc děkuji za radu... jen mám obavu aby zakořenila v suchém substrátu, ale zároveň se bojím malinko zalít aby neuhnila :-(Nechtělabych o ni přijít, je to citová záležitost :-(Budu zkoušet.Ještě jednou děkuji Lucka B.
Vrísea jak ji nechat zakořenit, 9.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den.Loňi jsem od přítele dostala krásnou vríseu s žíhanými listy... letos na jaře měla výhon... stará rostlinka odumírala a všude píší, že se má oddělit ta nová rostlinka až bude větší a bude mít kořínky... vše bylo o.k.zasadila jsem ji a... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.9.2011 Obsahuje fotku
Tak se jdu také pochlubit...
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.9.2011 Obsahuje fotku
Další... Lucka B.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.9.2011 Obsahuje fotku
Zdravím... nedalo mi to a také se jdu chlubit!
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.9.2011
Krásnýý!!!
Špatné gladiolky, 25.8.2011
Krása! Moc děkuji za tip!!Lucka B. :-)
Amarylis, 25.8.2011 Obsahuje fotku
Zdravím.Mám asi dva roky Amarylky... jednu jsem si koupila po vánocích v květinářství a ostatní mám od panímámy namnožené... mám asi dvě velké ty obě kvetli... jedna je ta kupovaná a ta druhá od panimámy... a pak mám asi 4 květináčky menších cibulek... celý příspěvek >
Špatné gladiolky, 25.8.2011
Moc děkuju za pomoc!!:-) Jen ještě sehnat české mečíky, ale nemám možnost :-(.Ty motýlkokvěté opravdu víc vydrží... ty velkověté rychle odkvétají :-(Ale jsou krásné :-)Ještě jednou velké díky!!Lucka B.
Špatné gladiolky, 24.8.2011
Moc děkuju... provedu a to moření probíhá jak a v čem?Jsem neznalec tak se omlouvám za tolik dotazů.Lucka B.
Špatné gladiolky, 24.8.2011
Moc děkuji za odpověď.Nezbyde nic jiného než koupit postřik a aplikovat... a můžete mi poradit který je dobrý??Je jich spoustu, já nedávno kupovala přípravek který měl pouhých 5ml za 120.- a stačil jen na jednu zálivku :-(Máte nějaký vyzkoušený??A... celý příspěvek >
Špatné gladiolky, 24.8.2011 Obsahuje fotku
Krásně kvetou, ale opravdu dlouho nevydrží, nevím jestli je to normální nebo ne...:-(
Špatné gladiolky, 24.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den.Letos na jaře jsem si koupila z katalogu Starkl krásné gladioly... mám velkokvěté a motýlkokvěté... nedávno začaly krásně kvést, ale je mi divné, že než se stačí rozevřít poslední květ tak ty spodní už uvadají :-(Kvetení tím netrvá tak... celý příspěvek >
Lopatkovec (Spatiphyllum), 22.8.2011
Zdravím... tak to samé se děje i mě... květ je ze začátku bílý a pak zezelená... též nevím proč a také by mě to zajímalo... já ho mám v plastovém květníku a už je dost velký... letos na jaře jsem ho přesadila a krásně narostl... ale už... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika