Příspěvky uživatele - 243.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zájímavý listnáč, 21.10.2012
S dvoumetrovými azalkami jsem se již potkal. Ta na fotce má cca 3 m, to je mně zatím neznámé. U azalek se obvykle po odkvětu vytvářejí semeníky, které dlouho na keři vytrvají. Na fotce jsem ale nic takového nenašel. Tak nevím, nevím. Může to... celý příspěvek >
Prosím co je to za rostlinu, 21.10.2012
Souhlasím s tím, že se jedná o pandán. Kromě jeho velikosti má také dost nepříjemně zubatý okraj listů... Je opravdu jen do dostatečně prostorných interiérů. Josef.
Zájímavý listnáč, 21.10.2012
Tak marně pátrám, co to má Váš soused za keř. Opravdu se to nejvíce podobá nějaké azalce, jak listy, tak těmi koncovými pupeny, ovšem velikost keře je daleko větší, než u mně známých azalek. Při pátrání ve stejné čeledi jsem narazil na dost... celý příspěvek >
Kanadska brusinka, 21.10.2012
Podle mého názoru to je nějaký stálezelený brslen, snad brslen japonský (Euonymus japonicus). Brsleny jsou jedovaté a jistě není vhodné je na zývat "brusinkami". Zkuste ještě vyfotit celý keř, případně detail plodů... Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika