Příspěvky uživatele - 24.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Calathea - jaký druh?, 1.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co mám vlastně za druh Calathey??? V květinářství bohužel nebylo napsáno, co je to za druh a já zapomněl se zeptat :-((. Chtěl bych vědět, jak se mám o ní starat, zatím ji mírně zalévám a rosím. Předem všem děkuji za... celý příspěvek >
Pokojové květiny, 17.4.2013
S dovolením, jestli jste květinářka, tak jak můžete napsat, že cykas je palma??? Cykas je sice podobný palmám ale rozhodně mezi ně nepatří. Cykasy patří do čeledi Cycadaceae a palmy do čeledi Arecaceae. To jenom pro vaší informaci, abyste tady... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 14.4.2013
Máte Dracaenu deremensis, nejspíše kultivar "Surprise". Pěstujte ji na velmi světlém místě, listy budou pak lépe vybarvené. Jestli se Vám zdá nevzhledná, tak ji seřízněte, ona pak Vám pěkně obrazí a z odříznutého kmínku můžete vypěstovat nové... celý příspěvek >
Calathea - jaký druh?, 14.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co mám vlastně za druh Calathey??? V květinářství bohužel nebylo napsáno, co je to za druh a já zapomněl se zeptat :-((. Chtěl bych vědět, jak se mám o ní starat, zatím ji mírně zalévám a rosím. Předem všem děkuji... celý příspěvek >
Podaríte o jak se jmenuje tato kytka, 31.3.2013
Evo, máte popínavou rostlinu Cissus rhombifolia. Tomuto druhu vyhovuje chladnější prostředí s teplotami 16°C - 20°C. Přes zimu mu vyhovuje přezimování s teplotou min. 5°.
Poradí někdo?, 23.3.2013
Nesouhlasím s vámi, protoźe to určitě není kaktus ani dizygotheca. Ale nenapadá mě co by to mohlo být, jsem velmi zvědav, co to je.
Jak přinutit lopatkovec ke kvetení, 16.3.2013
Děkuju za odpovědi, tak ho přesadím a dám ho na světlejší místo. A budu více hnojit.
Jak přinutit lopatkovec ke kvetení, 16.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřeboval bych se zeptat, jak mám donutit lopatkovec ke kvetení??? Mám ho v polostínu s teplotou kolem 18°C. A navíc má slabé světle zelené listy. Chtěl bych, aby byly tmavě zelené. Poraďte mi prosím. Předem vám za jakékoliv užitečné... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika