Příspěvky uživatele - 92.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za fazole?, 5.9.2013
Na googlu jsem je našel jako Black-Eyed Beans. Černooké fazole. Dál tam byly jen recepty na jejich přípravu, ale třeba budete mít víc štěstí.
Africká fialka, 2.9.2013
Tady je problematika samozřejmě trochu složitější, než by se na první pohled zdálo. Na předešlém odkazu, kde se mimochodem nachází na české poměry zdařilé stránky věnované africkým fialkám, nenajdete všechny "druhy" afr. fialek. Spíše se mluví o... celý příspěvek >
Pochlubte se květinami, 30.8.2013 Obsahuje fotku
Koupil jsem si letos na Floře Olomouc křín a už mi vykvetl. 
Gloxinie, 23.8.2013
Černé hromádky značí jediné - housenky. Stačí jedna, aby udělala paseku. Taky se mi to loni na gloxinii stalo a trvalo mi dlouho, než jsem ji objevil. Letos jich mám plno venku na muškátech.
Co je to za květinu?, 23.8.2013
Ano, když má míň světla, tak se za ním vytahuje. To vytváří ten převislý dojem.
Africká fialka, 23.8.2013
Tak dejte nějakou svou fialku na pár týdnů na jižní okno a bude mít taky takové pěkné "vyšlechtěné" listy. Zřejmě jste moc saintpaulií s panašovanými listy neviděl.
Roub se ujal. Co dál?, 19.8.2013 Obsahuje fotku
Zdravím! Tchán velmi rád roubuje, ale málokdy se něco ujme. Navíc už se dál o to nestará. Teď zjara narouboval tři větvičky na starou jablůňku (která byla zakrnělá a nebyla k ničemu, takže jsme ji uřízli), jedna z nich se chytla a roste. A já... celý příspěvek >
Pryšec zářivý - nekvete, 1.8.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem zpátky. Když se nikdo na můj dotaz nechytil, pryšec jsem nakonec na jaře ostříhal. Posílám foto rostliny, jak vypadá v současnosti; obrázek vkládám pro ty, kdo by měli podobné pochybnosti jako jsem měl já. Nebojte se razantního zásahu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika