|
Příspěvky uživatele - 50.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skudce na jive, prosba o urceni ci radu, 17.7.2017 Diky za navedeni... temer jiste :( |  | Skudce na jive, prosba o urceni ci radu, 17.7.2017  Prosim, nevite nekdo co by tohle mohlo byt za skudce? Uz mi, nejspis diky tomu, odesla cela vetev vzrostle jivy, nevim co s tim a bojim se, aby neodesla cela... |  |
|  | Název rostliny a pěstování?, 17.7.2015  ještě jeden obrázek. J |  | Název rostliny a pěstování?, 17.7.2015  Prosím o radu, co je na obrázku za rostlinu? Objevila se mi v rohu záhonu na zahradě.
Díky Jaruna |  | drobný hmyz, 10.5.2007 Už jsme vyzkoušeli různé postřiky (postříkali jsme okenní rámy, dveře, lišty, fasádu i kačírek pod fasádou )asi 3x, ale zatím pořád lezou. Pravda, asi tak 4 hodiny je klid. Jsme zoufalí, protože nevíme, z jaké příčiny a proč je to táhne do domu, když... celý příspěvek > |  | souhlasím - drobní škůdci, 3.5.2007 Ano, ano, právě jsem chtěla vložit stejný dotaz....také takové mám a lezou znovu. Prosím, co to je a jak se toho zbavit. díky |  |
|
|
|