Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010
Kdybyste za to koupil hnůj, nebo ještě lépe vyplozený žampionový substrát, tak jste rodinu zavalil zeleninou.
Jak se vyrábí osivo F1?, 2.3.2010
Kříží se mezi sebou dvě rozdílné čisté linie. Např. bílý čistokrevný kohout x červená čistokrevná slepice. Čisté linie se dosáhnou udržovací plemenitbou, např. inbredním křížením. Je to věda. Proto to stojí dost peněz.
Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010
Dospod 2/3 výšky hnoje, na to zeminu - např. drnovku smíchanou např. 3:1 se "substrátem", abyste to nevyhodil. Zbytek zkompostujte.
Drtič kostí, 1.3.2010
Kladívkový šrotovník.
Rezavé kmeny, 1.3.2010
Neškodná řasa, indikátor zdravého ŽP. Nízká plodnost je způsobena jinými vlivy.
Už vám taky kvetou krokusy?, 26.2.2010
Možná pod 30 cm sněhu, ale neodhrabával jsem to.
Muškatelka, 24.2.2010
Muškatelka šedá je pro mne nepřekonatelná letní hruška. Bohužel mimo jedné dobré vlastnosti a tou je chuť má všechny ostatní špatné. Ale každý rok se na stromě najde několik hrušek v optimální zralosti bez kaménčitosti a rázem je vše odpuštěno.
Číhání na jaro, 24.2.2010
Že tomu někdo z komerčních důvodů říká borůvka jesště neznamená, že to borůvka je. Čtete sice dobře, ale reklamní leták.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 23.2.2010
Dáte do misky a podléváte, dokud pijou a bobtnají. Pak do každé vysejete 1 semínko. Naskládáte těsně k sobě na misku a udržujete vlhkost - přiměřeně. Dál se nic nepřesazuje, sadba senechá volně růst a vysazuje s těmi válečky. Proto je v domácích... celý příspěvek >
Jaká rajčata do skleníku?, 23.2.2010
Mám podobnou zkušenost. Zkoušel jsem něklolikrát třeba Stupické skleníkové. Mohutné rostliny, úroda plusmínus stejná a do plísně šly daleko ochotněji, než venku. Nějaký podstatný rozdíl pokud jde o ranost úrody se nekonal. Takže už to nezkouším. Mám... celý příspěvek >
Okus stromků zvěří, 22.2.2010
Postupně berou vše, jabloně jim chutnají nejvíc. Broskovoň jen nakoušou, asi nic moc.
Bamboo, 22.2.2010
Váš milovaný Vám letos měl kooupit jinou. Tyto produkty obecně nejsou určené k dlouhému pěstování. Je to jednorázová záležitost, připravená průmyslově k určitému termínu. Splní svou dárkovou funkci a končí. Tak trochu chápu Vaši nostalgii, ale je to... celý příspěvek >
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Asi by se mělo radit něco rozumného. Pokud tam pošlete dobytek, jednak se musíte o něj starat, dávat vodu, zaregistrovat se jako chovatel, ošetřovat. Když to neuděláte, porušujte min. veterinární vyhlášku, možná i zákon. Druhak dobytek vypase jen co... celý příspěvek >
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Zjara vypálit, pak uvláčet. Ale je to o držku a na takové ploše zvlášť.
Odrůdy paprik, 19.2.2010
Pěstuju papriky ve skleníku, u nás to jinak nejde. Za jednu z nejlepších jednoznačně považuju Amy. Naopak se mi obecně neosvědčily drahé a superlativy ověnčené hybridy. Asi je neumím. Zřejmě to bude i těmi nočními teplotami, jak psal někdo výše. Loni... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika