|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okus stromků nově založené zahrady. Přežijou to? (stromky), 9.3.2010 Nemůžem myslet, když nevidíme.Ty málo okousané zatřete, návodů je tu habaděj. Ty okousané kolem dokola spočítejte, zjistěte druhy, objednejte a v dubnu zasázejte znovu. |  | Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010 Je tam volnoběžka. To je zařízení které spojí hnaný hřídel s hnacím jen v okamžiku, když se hnaný hřídel otáčí pomaleji, než hnací. Když je tomu naopak, spojení je volné. |  |
|  | Pěstování ředkviček, 9.3.2010 Zde bylo včera a dnes ráno -15. To bych je musel nastřelovat. Obecně platí, že v mrazu nic neroste. |  | Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 9.3.2010 Zbytečně zakládáte nové vlákno. Kdybyste sjela myší o pár řádků dolů v sekci, je tam odpověď a podobných dotazů více. |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 5.3.2010 Nelítá na nohy, alébrž je tam takovej puklop s pružinou a když se odejme koš, puklop se sklopí a usměrňuje trávu na zem. |  | Olej do motoru B S, 5.3.2010 Ta moje omluva se s ničím nevylučujue a platí. Pro valnou většinu čtenářů musí být návod základ, protože technice rozumí jak kůň kafi. A kdo má o motorech aspoň trochu přehled, dokáže si poradit sám. Pokud jde o můj názor, tvrdím, že v návodu k mému... celý příspěvek > |  | Olej do motoru B S, 5.3.2010 JS, zapomínáte na drobný podstatný rozdíl. Jakých výkonů dosahují a v jakých otáčkách pracujií motocyklové motory, jaké mají komprese. A jaký výkon má a v jakých otáčkách pracuje bafátko BS. Prozradím Vám tajemství. Stoletý BS s SV rozvodem opravdu... celý příspěvek > |  | Olej do motoru B S, 4.3.2010 Ten motor je tak strašnej, že pojede i na benzín s 88 oktany a olej m6AD. A nic se mu nestane. |  | Olej do motoru B S, 4.3.2010 To je jednoduchý, řečený motor je tak starý křáp, (konstrukčně) že se musí mazat pořádně hustou kolomazí, jinak je hotovo. V Americe je to jedno, tam do toho lejou co je napadne a nedělají s oleji takové štráchy jako v Evropě. |  | Okus stromků zvěří, 4.3.2010 Pane Vysloužile, vy jste to nepochopil, nebo nepozorně čtete, nebo jsem to nevhodně napsal.Je uvedeno, že ožral korunky, nikoliv kmínky, o ty se postaral zajíc. A ocvakal (srnec) konečky větví, jako nůžkama. Tak vysoko, že tam asi zajíc nedosáhne. A... celý příspěvek > |  |
|  | Olej do motoru B S, 4.3.2010 Tohle snad ani nemuzete myslet vazne. |  | Okus stromků zvěří, 3.3.2010 Všechny které jste vyjmenovala na zahradě mám, nebo ji navštěvují a stačí mi to. Vy hledáte další? Jediná šance je, že sejde sníh a najdou pastvu na polích. Kde jsou zajíci schovaní je vcelku jedno, na funkci to nemá vliv. |  | Olej do motoru B S, 3.3.2010 Jaký tedy? |  | Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010 MUSÍTE tam dostat organické látky, hnůj, ber kde ber. Samotná ornice sice bude fungovat, ale nic moc. Běžná ornice, např. z polí nemá skoro žádný humus, to se snad ani ornicí nazývat nedá. Ve skleníku se humus mineralizuje rychle, takže za chvíli v... celý příspěvek > |  | Drtič kostí, 2.3.2010 No, něco co má drtit kosti asi nebude dobrý z plastu, že? Což se takhle zeptat výrobce. Třebas mailem. |  |
 |
|
|
|