Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okus stromků nově založené zahrady. Přežijou to? (stromky), 9.3.2010
Nemůžem myslet, když nevidíme.Ty málo okousané zatřete, návodů je tu habaděj. Ty okousané kolem dokola spočítejte, zjistěte druhy, objednejte a v dubnu zasázejte znovu.
Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010
Je tam volnoběžka. To je zařízení které spojí hnaný hřídel s hnacím jen v okamžiku, když se hnaný hřídel otáčí pomaleji, než hnací. Když je tomu naopak, spojení je volné.
Pěstování ředkviček, 9.3.2010
Zde bylo včera a dnes ráno -15. To bych je musel nastřelovat. Obecně platí, že v mrazu nic neroste.
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 9.3.2010
Zbytečně zakládáte nové vlákno. Kdybyste sjela myší o pár řádků dolů v sekci, je tam odpověď a podobných dotazů více.
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 5.3.2010
Nelítá na nohy, alébrž je tam takovej puklop s pružinou a když se odejme koš, puklop se sklopí a usměrňuje trávu na zem.
Olej do motoru B S, 5.3.2010
Ta moje omluva se s ničím nevylučujue a platí. Pro valnou většinu čtenářů musí být návod základ, protože technice rozumí jak kůň kafi. A kdo má o motorech aspoň trochu přehled, dokáže si poradit sám. Pokud jde o můj názor, tvrdím, že v návodu k mému... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 5.3.2010
JS, zapomínáte na drobný podstatný rozdíl. Jakých výkonů dosahují a v jakých otáčkách pracujií motocyklové motory, jaké mají komprese. A jaký výkon má a v jakých otáčkách pracuje bafátko BS. Prozradím Vám tajemství. Stoletý BS s SV rozvodem opravdu... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 4.3.2010
Ten motor je tak strašnej, že pojede i na benzín s 88 oktany a olej m6AD. A nic se mu nestane.
To je jednoduchý, řečený motor je tak starý křáp, (konstrukčně)  že se musí mazat pořádně hustou kolomazí, jinak je hotovo. V Americe je to jedno, tam do toho lejou co je napadne a nedělají s oleji takové štráchy jako v Evropě.
Okus stromků zvěří, 4.3.2010
Pane Vysloužile, vy jste to nepochopil, nebo nepozorně čtete, nebo jsem to nevhodně napsal.Je uvedeno, že ožral korunky, nikoliv kmínky, o ty se postaral zajíc. A ocvakal (srnec) konečky větví, jako nůžkama. Tak vysoko, že tam asi zajíc nedosáhne. A... celý příspěvek >
Tohle snad ani nemuzete myslet vazne.
Okus stromků zvěří, 3.3.2010
Všechny které jste vyjmenovala na zahradě mám, nebo ji navštěvují a stačí mi to. Vy hledáte další? Jediná šance je, že sejde sníh a najdou pastvu na polích. Kde jsou zajíci schovaní je vcelku jedno, na funkci to nemá vliv.
Olej do motoru B S, 3.3.2010
Jaký tedy?
Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010
MUSÍTE tam dostat organické látky, hnůj, ber kde ber. Samotná ornice sice bude fungovat, ale nic moc. Běžná ornice, např. z polí nemá skoro žádný humus, to se snad ani ornicí nazývat nedá. Ve skleníku se humus mineralizuje rychle, takže za chvíli v... celý příspěvek >
Drtič kostí, 2.3.2010
No, něco co má drtit kosti asi nebude dobrý z plastu, že? Což se takhle zeptat výrobce. Třebas mailem.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika